Erin Borini is de prachtige vrouw van Fabio Borini

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

Erin Borini is een bekend Brits fotomodel

Erin Borini is de vrouw van Fabio Borini. De Britse Erin en de Italiaanse Fabio ontmoette elkaar in Liverpool. Erin woonde hier en Fabio had hier net een contract getekend bij Liverpool. Inmiddels is het stel woonachtig in modestad Milaan. In juni 2015 stapte de twee tortelduifjes in het huwelijksbootje. De vrouw van Fabio Borini beviel op 16 september 2019 van hun eerste kindje, dochtertje Stella. Erin Borini werd al op jonge leeftijd gescout voor modellenwerk. Ze stond model voor diverse grote merken en was tevens te zien in een aantal tv reclames. Ben jij benieuwd geworden naar de vrouw van Fabio Borini? Bekijk hier beneden dan snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Italiaans voetballer Fabio Borini

Fabio Borini is een Italiaanse voetballer die werd geboren op 29 maart 1991. Deze Italiaanse aanvaller heeft een aantal mooie clubs achter zijn naam staan. Zo begon hij in 2007 in de jeugd van Chelsea en maakte voor deze club in 2009 zijn debuut in het eerste elftal. Het bleef voor Borini echter bij een handjevol wedstrijden voor de Londenaren. Na zijn vertrek bij Chelsea speelde Borini voor: Swansea City, Parma, AS Roma, Liverpool, Sunderland, AC Milan en zijn huidige club Hellas Verona. Borini heeft helaas nooit echt kunnen overtuigen en maakte voor een aanvaller altijd net te weinig goals. Toch mag hij niet klagen over zijn carrière en al helemaal niet over de prachtige vrouw met wie hij getrouwd is.

Wil jij nou nog meer zien van Erin Borini? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Patrícia Gómez de beeldschone vriendin van Oliver Torres. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!