Erjona Sulejmani is de prachtige vrouw van Blerim Dzemaili

  • Nationaliteit: Albanees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Studeerde psychologie

Erjona en Blerim gaven elkaar in 2015 het jawoord

Erjona Sulejmani is de vrouw van Blerim Dzemaili. Dit stel heeft elkaar ontmoet in Napels. Erjona woonde al vanaf jonge leeftijd in Italië en Blerim speelde op dat moment voor SSC Napoli. In 2015 gaf het stel elkaar het jawoord en eind 2015 werd hun zoontje Luan geboren. De vrouw van Blerim Dzemaili is een professioneel fotomodel en stond model voor diverse tijdschriften en bekende merken. Ook nam Erjona Sulejmani deel aan de Miss Albanië en Miss Bikini verkiezingen in haar geboorteland. Op dit moment is het stel woonachtig in China, in dit land speelt Blerim Dzemaili voor Shenzhen F.C. Ben jij benieuwd naar de vrouw van Blerim Dzemaili? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Zwitsers international Blerim Dzemaili

Blerim Dzemaili werd geboren in voormalig Joegoslavië. Al op jonge leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar Zwitserland. Op 15 jarige leeftijd kwam Blerim Dzemaili in de jeugdopleiding van FC Zürich terecht. In 2003 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van de club. Uiteindelijk speelde Blerim Dzemaili ruim 100 wedstrijden voor de club uit Zürich en wonnen ze diverse prijzen samen. FC Zürich zou absoluut niet de laatste club van Dzemaili zijn. Hij heeft namelijk een behoorlijke waslijst aan clubs achter zijn naam staan. Hij was achtereenvolgens actief voor Bolton Wanderers, Torini, Parma, Napoli, Galatasaray, Genoa, Bologna, Montreal Impact en voor zijn huidige club Shenzhen FC.

Blerim Dzemaili kwam ook uit voor alle jeugdelftallen van Zwitserland en maakte sinds 2006 deel uit van de hoofdmacht van Zwitserland. Hij maakte diverse EK’s en WK’s mee en speelde tot op heden 69 interlands voor Zwitserland.

Wil jij nou nog meer zien van Erjona Sulejmani? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Laura Benschop, de beeldschone vriendin van Davy Klaassen. Bekijk haar snel op de volgende pagina!