Estavana Polman de mooie vriendin van Rafael van der Vaart

Wij presenteren: Estavana Polman, Nederlands handbalster en vriendin van oud voetballer Rafael van der Vaart. Deze knappe blondine die op 5 augustus 1992 in Arnhem werd geboren, begon haar handbal carrière in haar thuisstad. In 2011 werd Estavana tweede tijdens het Europees Kampioenschap tot 21 in eigen land.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Handbalster
  • Bijzonderheden: Heeft een relatie met Rafael van der Vaart

Estavana Polman is de ex-vriendin van Mart Lieder

Met het Nederlandse team maakte Estavana de WK’s van 2011, 2013, 2015 en 2019 mee. In 2015 verloor ze de finale van olympisch kampioen Noorwegen. Haar grootste succes kende Estavana eind 2019 tijdens het WK in Japan. Hier wonnen ze tijdens een zinderende finale de gouden plak door Spanje te verslaan. Na dit toernooi werd Estavana als kers op de taart ook nog eens uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi! Estavana speelt op dit moment voor Team Esbjerg in de Deense handbal competitie. Het is ook in deze stad waar haar vriend Rafael van der Vaart zijn voetbal carrière afsloot bij de plaatselijke voetbalclub.

Estavana scoort niet alleen binnen het veld goed. Ook met haar verschijning staat ze goed in de ranking. Zo werd ze namelijk in 2018 door de FHM op de tiende plaats gezet in de top 10 van mooiste sportvrouwen van ons land. De gehele lijst zag er als volgt uit: 1. Suzanne Schulting 2. Puck Moonen 3. Jutta Leerdam 4. Tess Wester 5. Ellen Hoog 6. Lieke Martens 7. Anouk Hoogendijk 8. Irene Schouten 9. Naomi van As 10. Estavana Polman.

Nog geen genoeg gekregen van Estavana Polman? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de pagina van Tess Wester misschien wel wat voor jou!