Quantcast Choice. Consent Manager Tag

Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 12-03-1996
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Studeerde Hotel- en Eventmanagement
  • Bijzonderheden: Estelle Bergkamp is de dochter van Dennis Bergkamp

Wat weten wij over Estelle Bergkamp

Estelle Bergkamp is de vriendin van Donny van de Beek. Daarnaast is zij de dochter van Ajax legende Dennis Bergkamp! Een groot gedeelte van haar jeugd heeft Estelle doorgebracht in Londen. Waar haar vader destijds voor Arsenal speelde en daar uitgroeide tot een ware legende. Inmiddels woont ze in Amsterdam samen met haar vriend Donny van de Beek. Misschien verhuist het stel binnenkort wel naar Madrid. Er gaan namelijk geruchten dat Donny van de Beek een transfer naar Real Madrid gaat maken.

Haar studie

Estelle Bergkamp studeerde Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio in Amsterdam. Ze heeft al behoorlijk wat ervaring in het organiseren van evenementen. Tijdens haar stageperiodes organiseerde Estelle al bruiloften, bedrijfsfeesten en ook evenementen voor topsporters. In haar jongere jaren heeft Estelle regelmatig in de horeca gewerkt naast haar studie. Eind januari 2020 heeft Estelle haar studie Hotel- en Eventmanagement succesvol afgerond. Het is niet bekend wat haar plannen voor de toekomst zijn.

Hoe leerde Estelle Bergkamp en Donny van de Beek elkaar kennen

Dat Donny van de Beek en Estelle Bergkamp elkaar zijn tegengekomen is niet zo vreemd. Toen de twee elkaar leerde kennen was Dennis Bergkamp nog werkzaam bij Ajax. We weten niet precies hoe ze elkaar ontmoet hebben, maar de kans is groot dat dit bij Ajax is geweest. Het koppel lijkt ontzettend verliefd te zijn en maakt regelmatig leuke tripjes samen. Zo waren ze al eens in Dubai tijdens de jaarwisseling en ook bezochten ze samen Parijs, de stad van de liefde!

Ben jij benieuwd naar de vriendin van Donny van de Beek? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s van Estelle.

View this post on Instagram

🎒

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

Gaat Donny van de Beek naar Real Madrid?

Zoals elk jaar het geval is komen er in aanloop van een transferperiode geruchten opgang. Zo ook in de zomer van 2019. Voor Ajax was het al snel duidelijk dat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zouden gaan vertrekken naar FC Barcelona en Juventus. Ook rondom de persoon van Donny van de Beek was het onrustig. Hij werd sterk in verband gebracht met Real Madrid. De Madrilenen hadden hem als alternatief voor het geval de transfer van Paul Pogba niet door zou gaan. In de zomer van 2019 kwam het gelukkig voor Ajax niet tot een transfer. Real Madrid keerde in de winterse transferperiode terug om Donny van de Beek los te weken bij de Amsterdammers.

Ajax was echter duidelijk; wij laten geen spelers gaan in de winter! Hoogstwaarschijnlijk vertrekt Donny van de Beek in de zomer van 2020 naar Madrid. Dit alles is wel onzekerder geworden in verband met de corona crisis. Mocht het allemaal doorgaan dan is het voor Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek niet de eerste keer dat zij in het buitenland woont. De vriendin van Donny van de Beek woonde namelijk een groot gedeelte van haar jeugd in Londen. Hier was haar vader Dennis Bergkamp actief bij Arsenal. De vriendin van Donny van de Beek heeft inmiddels wel haar studie afgerond, dus niks staat het stel nog in de weg om naar de Spaanse hoofdstad te vertrekken.

Nog geen genoeg gekregen van Estelle Bergkamp? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van collega Daley Blind misschien wel wat voor je!