Estelle Bergkamp is de vriendin van Donny van de Beek

Estelle Bergkamp is de vriendin van Donny van de Beek. Daarnaast is zij de dochter van Ajax legende Dennis Bergkamp! Een groot gedeelte van haar jeugd heeft Estelle doorgebracht in Londen. Waar haar vader destijds voor Arsenal speelde en daar uitgroeide tot een ware legende. Inmiddels woont ze in Amsterdam samen met haar vriend Donny van de Beek.

Informatie over Estelle Bergkamp

 • Naam: Estelle Bergkamp
 • Nationaliteit: Nederlands
 • Geboortedatum: 12-03-1996
 • Kleur haar: Blond
 • Kleur ogen: Blauw
 • Beroep: Studeerde Hotel- en Eventmanagement
 • Bijzonderheden: Estelle Bergkamp is de dochter van Dennis Bergkamp

Wie is de vriendin van Donny van de Beek?

Estelle Bergkamp is zoals eerder vernoemd de dochter van één van de beste Nederlandse voetballers ooit, namelijk Dennis Bergkamp. Ze studeerde Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio in Amsterdam. Ze heeft al behoorlijk wat ervaring in het organiseren van evenementen. Tijdens haar stageperiodes organiseerde Estelle al bruiloften, bedrijfsfeesten en ook evenementen voor topsporters. In haar jongere jaren heeft Estelle regelmatig in de horeca gewerkt naast haar studie. Eind januari 2020 heeft Estelle haar studie Hotel- en Eventmanagement succesvol afgerond. Het is niet bekend wat haar plannen voor de toekomst zijn.

Waar kennen Donny en Estelle elkaar van?

Dat Donny van de Beek en Estelle Bergkamp elkaar zijn tegengekomen is niet zo vreemd. Toen de twee elkaar leerde kennen was Dennis Bergkamp nog werkzaam bij Ajax. We weten niet precies hoe ze elkaar ontmoet hebben, maar de kans is groot dat dit bij Ajax is geweest. Het koppel lijkt ontzettend verliefd te zijn en maakt regelmatig leuke tripjes samen. Zo waren ze al eens in Dubai tijdens de jaarwisseling en ook bezochten ze samen Parijs, de stad van de liefde!

Ben jij benieuwd naar de vriendin van Donny van de Beek? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s van Estelle.

View this post on Instagram

🎒

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

De voetballer Donny van de Beek

Donny van de Beek werd geboren op 18-04-1997 in Nijkerkerveen. Al op jonge leeftijd begon Donny met voetballen. Dit deed hij bij de plaatselijke voetbalclub, de Veensche Boys. Hierdoor stapte hij in de voetsporen van zijn vader, die ook actief was geweest bij de club. Toen duidelijk werd dat Donny over een hoop talent beschikte, maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax.

Donny van de Beek bij Ajax

Donny van de Beek maakte bij Jong Ajax zijn debuut in het betaalde voetbal op 25 januari 2015. Dit deed hij in de met 6-0 verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Bij Jong Ajax ontwikkelde Donny zich zeer goed en al snel mocht hij mee op trainingskamp met het eerste elftal van Ajax. Na al een aantal keer bij de selectie van het eerste te hebben gezeten, maakte Donny van de Beek op 26 november 2015 zijn officiële voor Ajax.

Na twee seizoenen bij het eerste had Donny zich ontpopt tot een dragende kracht van het eerste elftal. Inmiddels heeft hij al ruim 100 wedstrijden voor het eerste gespeeld en fantastische resultaten behaald. Zo stond hij in de finale van de Europa League en in de halve finale van de Champions League. Mede door deze goede resultaten heeft Donny van de Beek zich in de schijnwerper van enkele topclubs gespeeld.

Informatie over Donny van de Beek

 • Naam: Donny van de beek
 • Nationaliteit: Nederlands
 • Geboortedatum: 18-04-1997
 • Geboorteplaats: Nijkerkerveen
 • Positie: Middenvelder
 • Lengte: 184 cm
 • Been: Rechts
 • Club: Manchester United

Donny van de Beek naar Manchester United

Na een zomer vol transfer geruchten rondom Donny van de Beek is er eindelijk duidelijkheid. Donny van de Beek mag zich sinds 2 september 2020 speler van Manchester United noemen! Hij heeft dan eindelijk zijn droomtransfer naar een grote buitenlandse club te pakken. De Britse topclub betaald een bedrag van 39 miljoen euro wat kan oplopen tot 44 miljoen euro. Op het middenveld van Manchester United zal Donny de concurrentie met Paul Pogba, Bruno Fernandes, Nemanja Matic en Fred moeten aangaan.

Naast Manchester United waren ook FC Barcelona en Tottenham Hotspur in de race voor de middenvelder van Ajax. Echter had Donny het beste gevoel bij United en kijkt hij enorm uit om op Old Trafford te gaan spelen.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verhuizen naar Engeland

Nu zijn transfer eindelijk bekend is gemaakt, kunnen Donny en Estelle hun koffers gaan inpakken. Voor Donny van de Beek zal het de eerste keer zijn dat hij in het buitenland woont. Voor Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek is het niet de eerste keer dat zij in het buitenland woont. De vriendin van Donny van de Beek woonde namelijk een groot gedeelte van haar jeugd in Londen. Hier was haar vader Dennis Bergkamp actief bij Arsenal. De vriendin van Donny van de Beek heeft inmiddels wel haar studie afgerond, dus niks staat het stel nog in de weg om naar het buitenland te vertrekken.

Meer weten over Estelle Bergkamp?

Nog geen genoeg gekregen van Estelle Bergkamp? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Estelle Bergkamp in de media

www.story.nl (NA PAAR MAANDEN RELATIE WEET ESTELLE BERGKAMP: ‘IK VOLG DONNY NAAR HET BUITENLAND!’)
www.sportnieuws.nl (Estelle Bergkamp heeft wel zin in buitenlands avontuur voor Donny van de Beek)
www.rtlnieuws.nl (Dit zijn de mooiste dochters van oud-voetballers)

Bekijk nog meer WAGS!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van collega Daley Blind misschien wel wat voor je!