Esther Collado is de bekende vriendin van Antonio Adan

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Televisiepresentatrice
  • Bijzonderheden: Esther Collado is zelf ook een bekend persoon in Spanje. En komt regelmatig op tv

Esther Collado is werkzaam als tv presentatrice

Esther Collado is de vriendin van Antonio Adan de 2e keeper van Atletico Madrid. Antonio is niet als enige bekend, maar ook Esther is een bekend persoon in Spanje. Ze is namelijk werkzaam bij de Spaanse televisie. De vriendin van Antonio Adan presenteert voornamelijk sportprogramma’s. Naast hard werken houdt Esther ervan om lekker naar het strand te gaan. Ook gaat het stel graag samen op reis.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Antonio Adan de 2e keeper van Atletico Madrid

Antonio Adan werd geboren op 13 mei 1987 in de Spaanse hoofdstad Madrid. Het is dan ook niet vreemd dat Antonio bij een club uit zijn eigen stad begon met voetballen. Hij begon zijn loopbaan namelijk bij het grote Real Madrid. In 2004 maakte Antonio zijn debuut in het senioren voetbal. Hij begon bij Real Madrid C, vervolgens Real Madrid B en uiteindelijk het eerste team. Helaas voor Antonio werd het geen groot succes in het eerste van Real Madrid.

Hij vertrok dan ook naar Italië om bij Cagliari te gaan voetballen. In Italië kwam hij niet verder dan 2 wedstrijden. Hij ging weer in Spanje spelen, ditmaal bij Real Betis. Hier zat Antonio echt op zijn plek en speelde hij in 4 jaar tijd ruim 160 wedstrijden voor de club. In 2018 besloot Antonio om de stap te maken naar Atletico Madrid. Hier is hij op dit moment tweede keus achter Jan Oblak.

Wil jij nou nog meer zien van Esther Collado? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!