Eugenie Bouchard de prachtige tennisbabe

  • Nationaliteit: Canadees
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Tennisster
  • Bijzonderheden: Stond in de Wimbledon finale van 2014

Ging op date met een fan

Eugenie Bouchard behoort absoluut tot de mooiste tennissters ter wereld. Deze jonge Canadese is niet alleen zeer prettig om naar te kijken, maar het is ook nog eens een onwijs leuke meid. Deze tennisbabe was al op jonge leeftijd een enorm talent en speelde op internationale toernooien. Één van haar hoogtepunten sportief gezien is het behalen van de Wimbledon finale in 2014. Dit resulteerde ook in haar hoogst genoteerde plaats op de wereldranglijst, namelijk plaats nummer 5!

Helaas is ze vanaf dat moment steeds verder teruggezakt op de ranglijst. Dit komt mede door vervelende blessures maar ook een aantal andere dingen. Eugenie Bouchard vindt namelijk een hele hoop andere dingen ook heel erg leuk. En dat is natuurlijk haar goed recht, maar om de absolute top te bereiken zal ze daar toch wat meer afstand van moeten nemen. Maar wat haar nou net zo leuk maakt is dat ze gewoon lekker zichzelf is en schijt heeft aan alles en iedereen met een mening over haar.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Canadees tennisster Eugenie Bouchard

Deze goedlachse tennisbabe houdt van haar fans en haar fans houden van haar. Ze is zeer actief op social media en zet zichzelf nooit boven iemand. Ze praat met iedereen en maakt tijd voor haar fans. Ze ging in 2017 zelfs zo ver dat ze op date ging met één van haar fans. Hier is wat uitleg voor nodig. Ze zette destijds op haar Twitter account een tweet waarin ze stelde dat de Atlanta Falcons zouden winnen van de New England Patriots in de Super Bowl van 2017. Hier reageerde een fan van haar op. De jongeman stelde voor om op date te gaan wanneer de New England Patriots zouden winnen, en Bouchard ging hiermee akkoord.

En Eugenie zou Eugenie niet zijn als ze haar woord niet zou houden. Dus de date kwam er. Het stel ging samen naar een basketbal wedstrijd. En er kwamen vervolg afspraken. Tot een liefdesverhaal is echt uiteindelijk niet gekomen, maar de twee zijn wel goede vrienden geworden en zien elkaar nog steeds!

Wil jij nou nog meer zien van Eugenie Bouchard? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Shorttrack kampioen Suzanne Schulting. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!