Evangelina Anderson is de vrouw van Martin Demichelis

Martin Demichelis zijn vrouw is Evangelina Anderson. De vrouw van Martin Demichelis werd overigens geboren als Evangelina Paterno maar veranderde haar achternaam naar Anderson, dit vanwege haar grote voorbeeld Pamela Anderson! Niet alleen haar naam komt nu overeen, maar na het zien van de foto’s zal je nog meer overeenkomsten tussen de twee zien. Martin Demichelis is niet de eerste bekendheid waarmee Evangelina Anderson de lakens heeft gedeeld. In het verleden werd ze onder andere gespot met Maxi Lopez, David Nalbandian en Diego Maradona.

Meer informatie over Abbey Clancy

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model en actrice
  • Bijzonderheden: Stond meerdere keren in de Playboy

Evangelina Anderson en Martin Demichelis

Sinds december 2007 hebben Evangelina en Martin een relatie. Ze hebben samen drie kinderen gekregen, dochters Emma en Lola en zoon Martin. Het stel stapte in 2015 in het huwelijksbootje.

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Martin Demichelis? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Voormalig voetballer Martin Demichelis

Martin Demichelis is een Argentijnse voetballer die werd geboren op 20 december 1980. Hij kwam op achttienjarige leeftijd in de jeugd van River Plate terecht en maakte voor deze club in 2001 zijn debuut in het betaalde voetbal. In 2003 werd Martin Demichelis overgenomen door Bayern München en maakte zodoende de oversteek naar Europa. Bij Bayern kende hij zijn succesvolste periode uit zijn loopbaan. In de dik zeven seizoenen dat hij actief was in Duitsland werd hij vier keer kampioen, won hij viermaal de DFB-Pokal en won hij in 2010 de Duitse supercup.

Na zijn periode in Duitsland speelde Martin Demichelis voor nog enkele grote clubs. Zo stond hij onder andere nog onder contract bij Málaga, Atlético Madrid, Manchester City en RCD Espanyol. Uiteindelijk besloot Martin Demichelis in 2013 te stoppen als profvoetballer, hij was destijds in dienst van Málaga.

Wil jij nou nog meer zien van Evangelina Anderson? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Charlotte Caniggia de knappe dochter van oud-voetballer Claudio Caniggia. Bekijk haar snel op de volgende pagina!