Evelien Van Oystaeyen is de vrouw van gestopte voetballer Anthony van Loo

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Schoonheidsspecialist
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Anthony van Loo

Is eigenaresse van haar eigen schoonheidssalon

Evelien Van Oystaeyen is de vrouw van Anthony van Loo. Evelien houdt enorm van mooie nagels en zichzelf opmaken. Dit is niet vreemd want ze heeft namelijk haar eigen schoonheidssalon. Dit Belgische koppel heeft twee kinderen samen Matthis en Camille. Op 10 juni 2017 bezegelde Evelien en Anthony hun liefde door in het huwelijksbootje te stappen. Bekijk nu snel de foto’s van de vrouw van Anthony van Loo!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud voetballer Anthony van Loo

Anthony van Loo is een Belgische verdediger die werd geboren op 5 oktober 1988. Anthony van Loo komt uit de jeugd van Club Brugge. Hij heeft echter nooit in het eerste van de club gespeeld. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte hij bij KSV Roeselare. Voor deze club was hij vier seizoenen actief. In juli 2008 werd bekend dat Anthony van Loo kampte met hartritmestoornissen. Er werd gevreesd voor het einde van zijn carrière. Maar eind 2008 maakte Anthony van Loo zijn rentree. De artsen hadden een geïmplanteerde defibrillator bij Anthony in zijn lichaam geplaatst.

Op 7 juni 2009 sloeg het noodlot toe. Tijdens een wedstrijd tegen Antwerp FC kreeg Anthony van Loo een hardstilstand. Dankzij de geïmplanteerde defibrillator overleefde hij dit. De jaren daarna leek het goed te gaan met Anthony van Loo. Totdat op 11 mei 2018 het noodlot opnieuw toesloeg. Tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk kreeg hij opnieuw een hartstilstand. De defibrillator in zijn lichaam redde opnieuw zijn leven. Anthony van Loo onderging een hartoperatie en hoopte zijn rentree te kunnen maken. Maar in overleg met medici besloot Anthony van Loo in november 2018 een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Wil jij nou nog meer zien van Myrte Reusens? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!