Fatou Bakayoko is de knappe vrouw van Tiemoué Bakayoko

  • Nationaliteit: Ivoriaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Make-up artiest
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen make-up studio

Fatou Bakayoko is van Ivoriaanse afkomst

Fatou Bakayoko is de vrouw van Tiemoué Bakayoko. Dit jonge succesvolle stel woont momenteel in het vorstendom Monaco. Hier speelt Tiemoué Bakayoko namelijk voor AS Monaco. De vrouw van Tiemoué Bakayoko is erg ondernemend en heeft haar eigen make-up studio opgestart. Deze studie op gelegen in de Franse hoofdstad Parijs. Heel veel is er niet bekend over het privéleven van de familie Bakayoko. Wel weten we dat dit jonge stel met elkaar getrouwd is, maar wanneer dit precies is gebeurd kunnen we helaas niet zeggen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Frans voetballer Tiemoué Bakayoko

Tiemoué Bakayoko is een Franse voetballer die werd geboren in één van de buitenwijken van Parijs. Bakayoko komt uit de jeugd van Stade Rennais, voor deze club maakte hij in het seizoen 2013/2014 zijn debuut in het eerste elftal. Al na één seizoen werd hij overgenomen door grootmacht AS Monaco. Zij betaalden 8 miljoen euro voor de jonge Fransman. In de seizoenen die daarop volgde ontwikkelde Bakayoko zich tot één van de betere defensieve middenvelders van Europa. Dit trok natuurlijk de aandacht van andere clubs. In juli van 2017 tekende hij dan ook een contract bij de Engelse topclub Chelsea, zij betaalden maar liefst 40 miljoen euro aan Monaco.

In Engeland begon Bakayoko goed en maakte indruk. Maar naar verloop van tijd begon men toch ernstig aan de kwaliteiten van de nog jonge Fransman te twijfelen. Bakayoko werd dan ook aangeboden bij diverse andere clubs. Uiteindelijk nam het Italiaanse AC Milan hem over. Zij huurden hem voor een seizoen met de optie tot koop. In Italië heeft Bakayoko een behoorlijk aantal wedstrijden gespeeld, maar helaas wilde AC Milan hem niet definitief overnemen van Chelsea. Daar kwam zijn oude club AS Monaco om de hoek kijken. Zij zien het zeker nog zitten in hun oud speler en huren hem nu voor één seizoen van de Engelsen.

Wil jij nou nog meer zien van Fatou Bakayoko? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!