Federica Nargi is de mooie vriendin van Alessandro Matri

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Geboortedatum: 05-02-1990
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model, actrice en presentatrice
  • Bijzonderheden: Heeft twee dochters met Alessandro Matri

De vriendin van Alessandro Matri

Federica Nargi is de vriendin van Alessandro Matri. Deze Italiaanse schoonheid is een echt multi talent. Al vanaf jonge leeftijd deed Federica mee aan Miss verkiezingen, in 2007 werd de zelfs verkozen tot Miss Rome. Naast modellenwerk is Federica ook te bewonderen op de Italiaanse televisie en speelde ze zelfs in een bioscoopfilm. In 2009 kregen Federica Nargi en Alessandro Matri een relatie. Het stel heeft samen twee dochters, Sofia (26 September 2016) en Beatrice (16 Maart 2019). Op social media is de vriendin van Alessandro Matri ook een bekendheid. Haar Instagram pagina telt maar liefst 3,7 miljoen volgers. Haar volgers trakteert Federica maar al te graag op sexy foto’s! Bekijk er een aantal hier beneden.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Italiaanse voetballer Alessandro Matri

Alessandro Matri werd geboren op 19 augustus 1984. Deze Italiaanse aanvaller heeft een behoorlijk aantal clubs achter zijn naam staan. Zijn gehele carrière kwam hij uit in de Serie A. Het begon voor Matri bij AC Milan, hier speelde hij in de jeugd. Ook maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal bij de club. Echter bleef zijn eerste periode bij Milan van korte duur en werd hij verhuurd aan diverse kleinere clubs. Een andere club van naam waarvoor Matri uitkwam is Juventus. Voor de Oude Dame speelde hij ruim 70 wedstrijden.

De laatste club waar Matri onder contract stond was Sassuolo. Dit contract liep af op 31 januari 2020. Sindsdien is Alessandro Matri clubloos. Het is ook maar zeer de vraag of de inmiddels 35 jarige speler nog een nieuwe club gaat vinden.

Wil jij nou nog meer zien van Federica Nargi? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Célia Krychowiak, de prachtige vrouw van Grzegorz Krychowiak. Bekijk haar snel op de volgende pagina!