Wat weten we van Fernanda Morello

Er is niet heel veel bekend over de vrouw van Javier Mascherano. Ze maakt zelf geen gebruik van Social Media zoals Instagram of Facebook. Zo nu en dan post haar man een foto van haar op zijn Instagram-account. Wat we wel weten is dat ze net als Javier uit Argentinië komt. In 2008 is het stel getrouwd en ze hebben inmiddels drie kinderen, twee dochters en een zoontje. Het Argentijnse koppel heeft al veel van de wereld gezien. Zo hebben ze onder andere in Engeland, Spanje en Brazilië gewoond. Op dit moment woont het gezin in China aangezien Mascherano voor Hebei China Fortune speelt. Wanneer Mascherano stopt met voetballen is de kans groot dat ze terug gaan naar hun vaderland Argentinië. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Javier Mascherano

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zijn in 2008 getrouwd en hebben samen twee dochters en een zoontje

De tekst vervolgt onder de foto’s

Javier Mascherano heeft bij vele mooie clubs gespeeld.

De Argentijnse middenvelder die geboren is op 8 juni 1984 begon zijn profcarrriere bij de Argentijnse grootmacht River Plate. Tussen 2003 en 2005 speelde hij daar 46 wedstrijden. Hij vertrok daarna naar Brazilië waar hij een seizoen speelde voor Corinthians. Daarna ruilde hij Zuid-Amerika in voor Europa waar hij aan de slag ging voor West Ham United. Echter verruilde hij de club al na een seizoen voor Liverpool waar hij tussen 2007 en 2010 94 wedstrijden speelde. 28 augustus 2010 betaalde FC Barcelona 20 miljoen euro aan Liverpool. In de acht jaar dat hij voor FC Barcelona speelde kwam hij 203 keer in actie. Eenmaal wist hij voor zijn werkgever te scoren.
Mascherano heeft een overvolle prijzenkast, zo won hij onder andere tweemaal de Champions League, werd hij vijf keer kampioen van Spanje en een keer kampioen van de Braziliaanse competitie. Benieuwd naar welke prijzen hij nog meer won? Bekijk dan eens deze pagina.

Nog meer foto’s van de vrouw van Javier Mascherano.

Benieuwd naar nog meer foto’s van Fernanda Morello? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man. Hij post regelmatig foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Claire Froggatt de vrouw van Manchester United legende Paul Scholes.