Filipa Brandão de prachtige vrouw van Cedric Soares

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Kledingexpert en styliste
  • Bijzonderheden: Is een echte selfie koningin

Filipa en Cedric hebben sinds 2015 een relatie

Filipa Brandão is de vrouw van Cedric Soares. Dit Portugese stel woont sinds 2019 in de Britse stad Southampton, hier speelt Cedric Soares voor de gelijknamige voetbalclub. Filipa Brandão is één van de meest populaire WAGS van nationale elftal van Portugal. Ze altijd aanwezig wanneer haar man speelt en ook de camera’s weten haar altijd te vinden op de tribune. De broer van Filipa Brandão is Gonçalo Brandão hij is ook prof voetballer en staat momenteel onder contract bij FC Porto. De vrouw van Cedric Soares houdt ervan om in de spotlights te staan, haar eigen Instagram pagina staat dan ook bomvol met selfies. Ben jij benieuwd wie deze WAG is? Bekijk haar foto’s dan snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Portugees international Cedric Soares

Cedric Soares werd geboren in het Duitse Gelsenkirchen. Hij is in het bezit van zowel een Duits als een Portugees paspoort. Zijn interlands speelt hij echter voor het nationale team van Portugal. Zijn loopbaan begon hij in de jeugd van Sporting Lissabon. Op 4 november 2010 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club. Voor de club uit de Portugese hoofdstad kwam Cedric Soares ruim 70 wedstrijden in actie. In juni van 2015 maakte hij de overstap naar de Premier League en tekende een contract bij Southampton.

Bij Southampton werd Soares een belangrijke speler en speelde zijn eerste drie seizoenen veel wedstrijden. In zijn 4e seizoen kon hij op steeds minder speeltijd rekenen. Daardoor werd besloten om hem te verhuren aan het Italiaanse Internazionale. Deze verhuurperiode bleef slechts bij een half jaar en daarin kwam hij tot 9 optredens. Inmiddels is Cedric Soares weer teruggekeerd bij Southampton. Hier gaat hij de concurrentiestrijd aan om weer onbetwiste basisspeler te worden!

Wil jij nou nog meer zien van Filipa Brandão? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Melanie Da Cruz de beeldschone vrouw van Anthony Martial. Bekijk haar snel op de volgende pagina!