Fiona Barratt-Campbell is de vrouw van Arsenal legende Sol Campbell

Fiona draagt sinds 2010 de naam Cambell, tevens draagt ze ook nog steeds haar meisjes naam Barratt. Ze is interieurontwerpster en houdt zich bezig op drie verschillende fronten namelijk: huizen, hotels en development. Ze heeft oog voor detail en is een echte vakvrouw. Benieuwd naar haar werk, bekijk dan eens haar website. Doordat Sol altijd bij Engelse clubs heeft gespeeld hebben ze binnen Engeland op verschillende plaatsen gewoond. Benieuwd naar foto’s van de vrouw van Sol Campbell? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van David Seaman

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Interieurontwerpster
  • Bijzonderheden: Fiona en Sol zijn in 2010 getrouwd

De tekst vervolgt onder de foto’s

Sol Campbell is een van de Arsenal legendes

Niet Arsenal maar Tottenham Hotspur was de club waar Sol Campbell zijn meeste wedstrijden speelde. Tussen 1992 en 2001 speelde de centrale verdediger 255 wedstrijden. Hij won echter maar één prijs met the Spurs. In 1999 won hij de Engelse League Cup met ze. Tussen 2001 en 2005 speelde hij voor Arsenal een totaal van 135 wedstrijden. In 2002 en 2004 werd hij kampioen van Engeland. Tevens won hij vier keer de Engelse beker en nog talloze andere prijzen. Tussen 1996 en 2007 speelde Sol Campbell 73 wedstrijden voor zijn vaderland Engeland. Hij wist in die periode eenmaal te scoren.

Meer WAGS uit Engels vind je op de pagina met Engelse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Chloe Wealleans Watts de vriendin van Mason Mount.