Frankie Seaman is de leuke vrouw van Arsenal legende David Seaman

Frankie en David genieten ontzettend met z’n tweeën en gaan het liefst zo vaak mogelijk leuke dingen doen. Het allerliefste gaat Frankie ijsschaatsen, hier is goed te zien dat ze echt skills heeft. Ze is een echte dierenvriend en op haar Instagram-account komen regelmatig haar katten voorbij. Halloween viert ze ook elk jaar uitgebreid. Het liefst verkleed ze zich zo bijzonder mogelijk. Benieuwd naar foto’s van Frankie? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van David Seaman

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Houdt ontzettend van ijsschaatsen

De tekst vervolgt onder de foto’s

David Seaman is een van de Arsenal legendes

Tussen 1990 en 2003 speelde de Engelse keeper 405 wedstrijden voor de club uit Londen. Met the Gunners werd hij twee keer kampioen van Engeland. Hij won tevens vier keer de beker, drie keer de Engelse super cup en één keer de Engelse League cup. In het seizoen 93/94 won hij de Europa cup twee met Arsenal. Hij speelde ook nog voor o.a. Manchester City, Peterborough United en Queens Park Rangers. In totaal keepte hij 731 wedstrijden in clubverband in een periode van 1981 tot 2004. Van 1988 tot 2002 was David Seaman keeper van het Engelse nationale elftal. Hij stond voor zijn vaderland 75 keer onder de lat.

Nog meer foto’s van de vrouw van David Seaman

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Frankie Seaman? Bekijk dan eens haar Instagram-account. Ze post regelmatig foto’s van haar en haar man. Bijvoorbeeld van als ze gaan uiteten.

Meer WAGS uit Engels vind je op de pagina met Engelse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Chloe Wealleans Watts de vriendin van Mason Mount.