Franziska Halstenberg is de vrouw van Marcel Halstenberg

Franziska is een echte dierenvriend. Ze noemt zichzelf op Instagram dan ook Crazycatwoman23. In haar bio staat de tekst “Furs are worn by BEAUTIFUL ANIMALS and UGLY PEOPLE”. Hiermee maakt ze een mooi statement. Het Duitse stel kent elkaar al sinds 2006. In 2017 zijn ze getrouwd en niet veel later hebben ze een kindje gekregen. Benieuwd naar foto’s van de Duitse? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Marcel Halstenberg

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Donkerblond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Sinds 2006 kennen de twee elkaar al, in 2017 zijn ze getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Marcel Halstenberg speler van RB Leipzig

Sinds 2015 staat de Duitse verdediger onder contract bij de Duitse club RB Leipzig. De Duitse club FC St. Pauli uit de Bundesliga 2 ontving 3,5 miljoen euro voor hem. Hij speelde daarvoor voor Borussia Dortmund II en Hannover 96 II. Bij RB Leipzig staat de teller inmiddels al op meer dan 115 wedstrijden. Hij mocht ook een paar keer meespelen bij het nationale elftal van Duitsland. Hij kwam vanaf 2017 tot 7 wedstrijden.

 

Nog meer foto’s van de vrouw van Marcel Halstenberg

Als je nieuwsgierig bent naar nog meer foto’s van Franziska Halstenberg raden we je aan om haar Instagram-account eens te bezoeken.

 

Benieuwd naar andere WAGS uit Duitsland? Weet je wie de vrouw van Manuel Neuer is? Dat is Nina Neuer, bekijk haar profiel hier.