Gabriela uit Brazilië is de vriendin van Matheus Cunha

Zowel Gabriela als Matheus komen allebei uit Brazilië. Gabriele komt uit 2000 en Matheus uit 1999 en kennen elkaar al vier jaar. Het stel woont nu samen in Berlijn, Duitsland. Matheus speelt namelijk bij Hertha BSC. Wanneer de gelegenheid zich aanbiedt gaan ze het liefste terug naar hun vaderland. In Brazilië woont namelijk nog al hun familie. Benieuwd naar foto’s van Gabriela? Scroll dan door naar beneden.

Kom nog meer te weten over de vriendin van Matheus Cunha

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Matheus Cunha is speler van Hertha BSC

De Braziliaanse aanvaller maakte in januari 2020 de overstap van RB Leipzig naar het ambitieuze Hertha BSC. Hier ging een bedrag van 18 miljoen euro gemoeid. Tussen 2018 en 2020 speelde de Braziliaan 35 wedstrijden voor RB Leipzig en scoorde 2 keer. Het talent geboren in 1999 is een van de grote aankopen die Hertha BSC heeft gedaan. De club heeft de ambitie om binnen 5 jaar de Bundesliga te winnen. Als Matheus zijn goede ontwikkeling doorzet is het waarschijnlijk ook een kwesite van tijd voor hij zijn eerste minuten gaat maken voor het nationale team van Brazilië.

 

Benieuwd naar nog meer foto’s van de vriendin van Matheus Cunha?

Als je nog meer foto’s van Gabriela Cunha wil zien raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op haar Instagram-account.

 

Kan je geen genoeg krijgen van WAGS uit Brazilië? We hebben een overzicht met alle WAGS uit Brazilië. Deze vind je hier. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld Aine Coutinho de vrouw van Philippe Coutinho.