Gal Refaelov de knappe vrouw van Lior Refaelov

  • Nationaliteit: Israelisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Juwelier
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen juwelierszaak

Gal en Lior verwachten in 2020 hun derde kindje

Gal Refaelov is de vrouw van Lior Refaelov. Dit koppel uit Israël is tegenwoordig woonachtig in Antwerpen. Hier staat Lior Refaelov onder contract bij Antwerp FC. Samen heeft het stel een juwelierszaak geopend in Brugge. Hier verkopen ze zeer exclusieve sieraden en kom je alleen binnen als je een goed gevulde portemonnee hebt. In 2012 stapte Gal en Lior in het huwelijksbootje. Ze hebben twee dochters en verwachten in 2020 hun derde kindje te mogen krijgen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Israelisch voetballer Lior Refaelov

Lior Refaelov is een Israelisch voetballer. Hij werd geboren op 26 april 1986. Hij begon zijn voetbal carrière in zijn geboorteland bij Maccabi Haifa. In 2004 maakte hij voor deze club zijn debuut in het eerste elftal. Met deze club won hij viermaal het landskampioenschap. In juni 2011 vertrok Lior Refaelov uit zijn geboorteland en tekende een contract bij het Belgische Club Brugge. De Belgen betaalde 2,5 miljoen euro aan Maccabi Haifa. Bij Club Brugge werd Lior Refaelov snel een vaste basisspeler en was erg belangrijk voor het team. Zo scoorde hij onder andere in de finale van de Belgische beker. Hierdoor won Club Brugge deze voor de 11e keer.

Helaas kwam Lior Refaelov uiteindelijk op een zijspoor terecht bij Club Brugge. Hierdoor werd verwacht dat hij zou terugkeren naar zijn geboorteland. Dat gebeurde niet, hij tekende namelijk een contract bij zijn huidige club Antwerp FC. Eerst werd hij één seizoen verhuurd aan de club uit Antwerpen. Nadat dit een succes bleek te zijn namen zij hem definitief over van Brugge.

Wil jij nou nog meer zien van Gal Refaelov? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!