Genoveffa Darone de knappe vrouw van Lorenzo Insigne

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Lorenzo Insigne

Hebben samen twee kinderen

Genoveffa Darone is de vrouw van Lorenzo Insigne. Dit Italiaanse stel is woonachtig in Napels. In deze stad speelt Lorenzo Insigne voor SSC Napoli. Zij en haar man Lorenzo Insigne zijn elkaars jeugdliefde. Op 31 december van 2012 gaven Genoveffa en Lorenzo elkaar het ja-woord. In 2013 werd het stel ouders van zoon Carmine en in 2015 werd hun tweede zoon, Christian geboren.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Italiaans voetballer Lorenzo Insigne

Lorenzo Insigne is een Italiaanse voetballer die werd geboren op 4 juni 1991. De kleine Italiaan stroomde in 2009 door vanuit de jeugd van Napoli door naar het eerste van de club. Insigne werd de eerste drie seizoenen meteen verhuurd aan verschillende clubs. Bij deze teams ontwikkelde hij zich erg goed. Vanaf het seizoen 2012/2013 is Insigne vaste basisspeler bij Napoli. Hij is een kind van de club en daarom ook zeer populair bij de aanhang van Napoli.

Op 11 september 2012 maakte Lorenzo Insigne zijn debuut voor het nationale elftal van Italië. Daar is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de vaste selectie. In de 34 interlands die hij tot nu toe speelde kwam hij tot 7 doelpunten.

Wil jij nou nog meer zien van Genoveffa? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!