Georgina Cleverley is de vrouw van Tom Cleverley

De vrouw van Tom Cleverley is Georgina Cleverley. Georgina Cleverley is een bekende tv persoonlijkheid in Engeland. Ze werd bekend door haar rol is de reality serie The Only Way is Essex. Naast haar werk voor tv is Georgina Cleverley ook werkzaam als fotomodel. Het is dan ook niet vreemd van mode één van de grote passies van haar is. Dit is wel te zien aan alle foto’s op haar eigen Instagram pagina. Ze ziet er altijd tip top uit op elke foto.

Meer informatie over Georgina Cleverley

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en reality ster
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Tom Cleverley

Georgina Cleverley en Tom Cleverley

In 2012 kwamen de eerste geruchten over Georgina en Tom in de Engelse tabloids. En ze hadden het goed, de twee waren namelijk al een tijdje aan het daten. In 2013 vroeg Tom Cleverley, Georgina ten huwelijk tijdens een vakantie in Las Vegas. Hij gaf haar naar verluid een ring ter waarde van 20.000 pond. Uiteindelijk stapte de twee in 2015 in het huwelijksbootje. Inmiddels hebben ze een dochter en een zoon gekregen samen.

Benieuwd naar de prachtige vrouw van Tom Cleverley? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Britse voetballer Tom Cleverley

Tom Cleverley is een Britse voetballer die werd geboren op 12 augustus 1989. In 2003 kwam Tom Cleverley in de jeugdopleiding van Manchester United terecht. Nadat hij de jeugdopleiding had doorlopen werd hij door United aan verschillende clubs verhuurd. Zo speelde hij onder andere voor Leicester City, Watford, Leicester City, Wigan Athletic en Aston Villa. Ook kreeg Tom Cleverley de kans in het eerste van Manchester United. In totaal kwam hij tot ruim 50 wedstrijden voor The Red Devils, maar uiteindelijk werd zijn contract niet verlengd.

Tom Cleverley vertrok uiteindelijk naar Everton. Echter was dit niet de meest succesvolle tijd van hem en werd hij zelfs door de club verhuurd aan Watford. Deze club nam Cleverley in juli 2017 definitief over van Everton. Bij Watford lijkt Tom Cleverley perfect op zijn plek te zitten en we zien hem daar ook niet snel vertrekken.

Wil jij nou nog meer zien van Georgina Cleverley? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Celine Schols, hockeyster en vriendin van Joost van Aken. Bekijk haar snel op de volgende pagina!