Georgina Rodriguez de Spaanse vriendin van Cristiano Ronaldo

Graag stellen wij aan je voor: Georgina Rodriguez de vriendin van Cristiano Ronaldo.

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft samen met Cristiano Ronaldo een dochtertje

Georgina groeide op in Jaca een stad in noord-oost Spanje. Haar moeder is Spaans en haar vader Argentijns. In Londen studeerde ze Engels om daarna haar modellen carrière te starten.

Liefde op het eerste gezicht

Eind 2016 werden Georgina en Cristiano voor het eerst gespot tijdens een aantal dates. Zo werden ze samen gezien in Disneyland Parijs. Georgina zegt dat ze elkaar voor het eerst hebben gezien in een Gucci winkel, waar zij op dat moment werkte. Later die week zagen ze elkaar weer en sloeg de vonk over.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Het gezin Ronaldo

In november 2017 beviel Georgina van hun eerste kindje samen, Alana Martina genaamd. Ronaldo heeft al een zoon uit een eerdere relatie. En in juni 2017 kreeg hij een tweeling via een draagmoeder. Het stel leeft voor zover dat kan graag buiten de media met het gezin. Maar dat is voor iemand als Cristiano Ronaldo natuurlijk bijna onmogelijk.

Wel is Georgina zeer actief op Instagram. En met dik 14 miljoen volgers moet dit toch wel een van de bekendste WAGS ter wereld zijn. Als je haar Instagram goed bekijkt dan zie je al snel dat ze weinig aan de verbeelding over laat. Zo pronkt ze graag in haar bikini op de foto. Iets waar wij natuurlijk geen probleem mee hebben.

Wil je ook graag een van de beste Nederlandse WAGS ontdekken? Check dan snel de pagina van Mikky Kiemeney!