Giorgia Miatto de knappe vriendin van Mattia Perin

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Giorgia Miatto en Mattia Perin hebben samen 3 kinderen

Giorgia en Mattia hebben samen drie kinderen

Giorgia Miatto is de mooie vriendin van Mattia Perin. Dit Italiaanse stel is woonachtig in Turijn. De vriend van Giorgia Miatto speelt namelijk bij Juventus. Giorgia en Mattia hebben samen drie kinderen. Giorgia en Mattia houden ervan om lekker op vakantie te gaan met hun gezin. Dan maken ze mooie wandelingen of gaan ze naar het strand. Bekijk hieronder snel de foto’s van Giorgia!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Mattia Perin de tweede keeper van Juventus

Mattia Perin is een Italiaanse doelman die werd geboren op 10 november 1992. In 2008 begon Mattia in de jeugd van Genoa, een club uit zijn geboorteland. In het seizoen van 2010 maakte Mattia zijn debuut in het eerste van Genoa. Mattia stond tot 2018 onder contract bij Genoa. In die tussentijd werd hij wel 2 seizoenen verhuurd aan een andere club. In totaal kwam hij tot 148 wedstrijden voor de club. Juventus nam Mattia in juli 2018 over van Genoa. Bij deze transfer was een bedrag van 12 miljoen gemoeid.

Mattia Perin international van Italië

Perin begon al als international bij het elftal van onder de 17. Vervolgens doorliep hij alle jeugdelftallen van het land. Uiteindelijk maakte hij op 18 november 2014 zijn debuut voor het Italiaanse elftal.

Wil jij nou nog meer zien van Giorgia Miatto? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!