Giulia Amodio de knappe vriendin van Stefano Sensi

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Influencer en eigenaresse van een eigen bikini merk
  • Bijzonderheden: Giulia Amodio is een Italiaanse influencer, en daarnaast runt ze haar eigen bedrijf

Giulia heeft haar eigen bikini merk

Giulia Amodio is de knappe vriendin van Stefano Sensi. Deze jonge Italiaanse is zelf ook geen onbekende in Italië. Vooral jongeren zullen haar kennen. Ze is namelijk influencer en heeft daarnaast haar eigen kleding merk. Haar kleding merk richt zich vooral op badpakken en bikini’s. Op Instagram is Giulia zeer actief. Zo heeft ze een dikke 125.000 volgers op het medium. Haar Instagram staat vol met foto’s over mode en uiteraard bikini’s. Zo poseert ze zelf regelmatig in een badpak van haar eigen merk.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wie is Stefano Sensi

Stefano Sensi is een Italiaanse voetballer die op het middenveld speelt. Hij werd geboren in Urbino op 5 augustus 1995. Deze jonge middenvelder behoort tot de grote talenten van het land. Sensi begon zijn loopbaan in 2013 met Cesena. Na een aantal seizoenen daar werd hij in 2016 verkocht aan Sassuolo. Deze club verhuurd hem momenteel aan het grote Inter Milaan. De kans is groot dat Inter de middenvelder overneemt van Sassuolo aangezien hij het erg goed doet op dit moment. Er wordt in Italië dan ook veel van Sensi verwacht in de toekomst. En zo moet hij met een aantal andere jonge jongens de basis vormen voor een nieuwe goede lichting Italiaanse voetballers.

Sensi komt al vanaf onder de 17 elftallen uit voor het nationale team van Italië. Op 20 november 2018 debuteerde Sensi in het Italiaans voetbalelftal, in een met 1–0 gewonnen oefeninterland tegen de Verenigde Staten. Hij maakte in zijn tweede interland zijn eerste doelpunt voor het nationale elftal. Hij zorgde toen met een kopbal voor de 1–0 in een met 6–0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd thuis tegen Liechtenstein.

Wil jij nou nog meer zien van Giulia Amodio? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!