Giulia Lucarini is de knappe vriendin van Andrea Ranocchia

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Giulia Lucarini en Andrea Ranocchia zijn in 2018 voor het eerst ouders geworden

Giulia en Andrea werden in 2018 voor het eerst ouders

Giulia Lucarini is de knappe Italiaanse vriendin van Andrea Ranocchia. Dit gelukkige Italiaanse koppel werd in 2018 voor het eerst vader en moeder. Er is helaas niet veel bekend over Giulia Lucarini, de vriendin van Andrea Ranocchia. Zij geeft dan ook zelden interviews en maakt ook geen gebruik van social media. WAGSANDMORE.nl heeft toch een aantal mooie foto’s van Giulia op de site staan. Bekijk ze snel hieronder!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Andrea Ranocchia

Andrea Ranocchia is een Italiaanse centrumverdediger die werd geboren op 16 februari 1988. Hij werd geboren in het dorp Assisi. Deze lange centrale verdediger begon zijn loopbaan in 1998 bij de jeugd van Perugia. Van 2004 tot 2006 kwam hij ook nog uit voor de jeugdelftallen van Arezzo.
Bij deze club maakte Andrea ook zijn debuut in het senioren voetbal. Via Genoa en Bari kwam Andrea uiteindelijk in 2011 bij het mooie Internazionale terecht in de modestad Milaan. Bij Inter staat Andrea al heel lang onder contract en voor deze club heeft hij inmiddels ook al meer dan 150 wedstrijden gespeeld.

Andrea Ranocchia is ook international van Italië. Op 17 november 2010 maakte hij zijn debuut voor het Italiaanse elftal. Sindsdien staat de teller op 21 interlands.

Wil jij nou nog meer zien van Giulia Lucarini? Ga dan snel naar de Instagram
van Andrea Ranocchia voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!