Giulia Vesce de mooie vriendin van Mattia De Sciglio

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Marketing medewerker
  • Bijzonderheden: Giulia Vesce heeft Mattia leren kennen in Santo Domingo

Giulia is werkzaam in de marketing

Giulia Vesce is de prachtige vriendin van Mattia De Sciglio. Dit Italiaanse stel heeft elkaar ontmoet in Santo Domingo toen ze daar beide op vakantie waren. Er is helaas vrij weinig bekend over Giulia Vesce. We weten dat ze werkzaam is als marketing medewerker. Ook kunnen we vertellen dat ze op dit moment samen in Turijn wonen aangezien Mattia actief is bij Juventus. Vanwege het feit dat Giulia zelden een interview geeft weten we ook vrij weinig over haar. Wel hebben we een aantal mooie foto’s van haar op WAGSANDMORE.nl staan. Bekijk ze snel!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Juventus verdediger Mattia De Sciglio

De op 20 oktober 1992 geboren Mattia De Sciglio komt uit de jeugd van AC Milan. Hij kwam voor de jeugdelftallen uit van 2002 tot 2011. Later in 2011 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van de club. Mattia is een geweldige back die eigenlijk op beide flanken uit de voeten kan. Zijn voorkeur gaat echter uit naar de linksback positie. Voor AC Milan heeft Mattia meer dan 100 wedstrijden gespeeld. En met zijn goede spel trok hij de aandacht van het grote Juventus.

In juli 2017 legde de club uit Turijn Mattia vast tot 2022. Bij deze transfer was een bedrag van 12 miljoen euro gemoeid. Mede door blessureleed staat de teller van Mattia bij Juventus pas op 36 optredens. En daarbij is de concurrentie bij Juventus moordend. Hopelijk gaan we nog veel van deze Italiaanse back zien in de toekomst.

Wil jij nou nog meer zien van Giulia Vesce? Ga dan snel naar Instagram van Mattia De Sciglio voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!