Gudlaug Elisa is de prachtige vriendin van Albert Gudmundsson

De beeldschone Gudlaug Elisa woont samen met haar vriend in Amsterdam. Haar vriend speelt namelijk bij AZ Alkmaar. De Ijslandse is model van beroep en blijft graag in shape door veel aan sport te doen zoals fitness. Ze houdt haar Instagram-account nogal goed op orde. Ze heeft van elke maand een tijdlijn gemaakt waarin al haar belevenissen te volgen zijn. In haar vrije tijd gaat ze het liefst shoppen of op vakantie. Het stel is in de zomer van 2019 nog in Dubai geweest. Ben je benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Albert Gudmundsson

  • Nationaliteit: Ijslands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Woont samen met haar vriend in Amsterdam

De tekst gaat verder onder de foto’s

Albert Gudmundsson is speler van AZ Alkmaar

De in Reykjavik geboren vleugelaanvaller is in de zomer van 2018 overgenomen van PSV Eindhoven. De club uit Alkmaar betaalde 1,8 miljoen euro voor hem. Hij speelde bij het eerste van PSV 9 wedstrijden voor hij de club verliet. Bij AZ Alkmaar speelde Gudmundsson al meer dan 25 wedstrijden en wist hij al een aantal keer te scoren. Sinds 2017 komt hij uit voor zijn vaderland Ijsland. Hij speelde al meer dan 10 wedstrijden en wist al een aantal keer te scoren. De international speelde ook al in de jeugd van Ijsland.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Albert Gudmundsson

Kan je geen genoeg krijgen van Guðlaug Elísa? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.