Hanaa Echtaibi, de super mooie vriendin van Jeremiah St. Juste

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Beviel rond kerst 2020 van hun eerste kindje

Hanaa en Jeremiah hebben samen één kindje

Hanaa Echtaibi is de vriendin van Jeremiah St. Juste. Dit Nederlandse stel woont op dit moment in Mainz, Duitsland. Jeremiah speelt hier voor FSV Mainz 05. Eind 202 beviel Hanaa van hun eerste kindje. Hanaa is een vrij onbekende WAG waar niet veel over bekend is helaas. Wanneer je haar Instagram bekijkt zie je wel dat ze erg bezig is met mode. Ze plaatst dan ook graag foto’s van zichzelf is de mooiste outfits.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De verdediger Jeremiah St. Juste

Jeremiah St. Juste werd geboren in Groningen op 19 oktober 1996. Jeremiah begon met voetballen bij SV Marum en kwam in 2007 naar de jeugd van sc Heerenveen. In 2015 maakte hij zijn debuut voor het eerste van Heerenveen. Voor deze club speelde Jeremiah meer dan 60 wedstrijden in twee jaar tijd. Toen maakte hij de overstap naar Feyenoord, dat 4,8 miljoen voor hem betaalde. Met Feyenoord won hij o.a. de KNVB Beker in het seizoen 2017/2018 en won hij tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

In augustus 2017 besloot Jeremiah om zijn eerste buitenlandse avontuur aan te gaan. Hij vertrok naar onze oosterburen en tekende een contract bij FSV Mainz 05. De Duitsers legde een bedrag van 9 miljoen euro op tafel voor Jeremiah. Bij Mainz 05 maakte Jeremiah een goede indruk en wie weet kan hij hierna wel de volgende stap in zijn carrière maken!

Wil jij nou nog meer zien van Hanaa Echtaibi? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!