Hazel O’Sullivan is de prachtige vriendin van Andros Townsend

  • Nationaliteit: Iers
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Was een “walk on girl” bij dart wedstrijden

Hazel leerde Andros kennen bij een dartwedstrijd

Hazel O’Sullivan is de vriendin van Andros Townsend. Dit Ierse model werd geboren op 18 december 1988 in Dublin. Andros Townsend en Hazel O’Sullivan leerde elkaar kennen tijdens een dartwedstrijd. Hazel was in het verleden namelijk werkzaam als een “walk on girl”. Dit zijn de dames die met de speler het podium oplopen. De vriendin van Andros Townsend had in het verleden een relatie met Ierse rugbyspeler Fergus McFadden. Andros Townsend en zijn vriendin Hazel O’Sullivan hebben samen een dochtertje, ze werd geboren in december 2017 en heet Aria Valentina. Bekijk hier beneden snel alle foto’s van deze prachtige WAG!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Andros Townsend

Andros Townsend werd geboren in Chingford op 16 juli 1991. Deze Britse voetballer kwam op negenjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur. In 2011 maakte hij ze debuut in het eerste van Tottenham. Hij werd in de tijd dat hij bij Tottenham onder contract stond verschillende keren uitgeleend aan andere clubs. Uiteindelijk kwam hij tot ruim 50 wedstrijden voor de Spurs. In januari van 2016 stapte Townsend over naar Newcastle United en tekende een contract voor vijf jaar. Helaas voor Townsend degradeerde hij een aantal maanden later met zijn nieuwe club naar de Championship.

Na een half jaar vertrok Andros Townsend bij Newcastle United. Hij keerde terug naar Londen en tekende een contract bij Crystal Palace. Deze club betaalde 15,5 miljoen euro aan Newcastle. Bij Crystal Palace is Townsend uitgegroeid tot één van de sterspelers. Hij is erg belangrijk voor het team en zorgt met zijn snelheid en techniek voor ontzettend veel dreiging. De teller staat inmiddels al op ruim 120 wedstrijden voor Crystal Palace!

International van Engeland

Andros Townsend is ook international van Engeland. Hij doorliep alle jeugdelftallen vanaf onder de 16. Op 11 oktober 2013 maakte hij zijn debuut voor het nationale team van Engeland. Townsend moest het WK 2014 missen vanwege een enkelblessure.

Wil jij nou nog meer zien van Hazel O’Sullivan? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Natalie Weber is de knappe vrouw van Mauro Zarate. Bekijk haar snel op de volgende pagina!