Helen Flanagan is de mooie vriendin van Scott Sinclair

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: Hebben twee kinderen samen

Helen en Scott zijn sinds 2018 verloofd

Helen Flanagan is de vriendin van Scott Sinclair. Dit Britse stel heeft sinds 2009 een relatie en zijn sinds 2018 verloofd. Wanneer het koppel van plan is om te gaan trouwen is nog onbekend. Scott Sinclair en zijn vriendin hebben samen twee dochters. Helen Flanagan is een bekende Britse actrice. Ze speelde onder meer in Coronation Street en Just Rosie. In 2013 werd Helen Flanagan uitgeroepen tot meest aantrekkelijke Britse celebrity door 2013 FHM 100 Sexiest Woman. Ben jij benieuwd wie deze prachtige vriendin van Scott Sinclair is? Bekijk haar dan snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Britse voetballer Scott Sinclair

Scott Sinclair werd geboren op 25 maart 1989. Deze Britse aanvaller heeft een enorme lijst aan clubs achter zijn naam staan. Zijn carrière begon hij in de jeugd van Bristol Rovers. Bij deze club maakte hij ook zijn debuut in het betaald voetbal. Echter werd hij al snel weggekocht door het grote Chelsea. Helaas is de combinatie Scott Sinclair en Chelsea nooit een succesvolle gebleken. Chelsea besloot al snel om Sinclair te verhuren en vanaf daar begon zijn tocht langs tal van clubs.

Scott Sinclair speelde na Chelsea voor maar liefst dertien andere clubs. Daar zitten ook enkele grote namen tussen zoals: Manchester City, Aston Villa en Celtic. Zijn langste en meest succesvolle dienstverband had Scott Sinclair bij het Schotse Celtic. Bij deze club was hij een vaste waarde in de punt van de aanval en wist hij het net met grote regelmaat te vinden. In januari 2020 maakte hij de overstap naar zijn huidige club Preston North End.

Wil jij nou nog meer zien van Helen Flanagan? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong. Bekijk haar snel op de volgende pagina!