Helena Seger is de vrouw van Zlatan Ibrahimovic

De vrouw van Zlatan Ibrahimovic is Helena Seger! Helena Seger is een WAG die voor vele van jullie geen echte bekende is. Haar partner echter is een hele grote. Dat zeggen de fans, maar zeker ook hijzelf. We hebben het hier natuurlijk over Zlatan Ibrahimovic! Een van de grootste Zweedse voetballers aller tijden.

Wie is de vrouw van Zlatan Ibrahimovic?

Helena Seger werd geboren op 25 augustus 1970 in het Zweedse Lindesberg. Al op dertien jarige leeftijd werd Helena Seger ontdekt als model. Hierin werd ze zeer succesvol en liep modeshows voor grote bekende merken. Uiteindelijk ging Helena Seger meer het bedrijfsleven in. Ze werkte als marketing hoofd bij grote bedrijven als FlyMe en Malaco Leaf. Zodoende werd Helena Seger een zeer vermogende vrouw. Toen Helena en Zlatan Ibrahimovic elkaar in 2005 leerde kennen, werd ze een golddigger genoemd. Maar deze vrouw kan prima haar eigen boontjes doppen en zou ook zonder Zlatan Ibrahimovic een goed gevulde bankrekening hebben.

Het gezin van Zlatan Ibrahimovic en Helena Seger

Helena Seger en Zlatan Ibrahimovic hebben samen twee zoons. Vincent werd geboren in 2008 en Maximilian in 2006. Het ziet ernaar uit dat Helena prima weet wat ze wilt en kan ze Zlatan nog enigszins met beide benen aan de grond houden. Aangezien het deze flamboyante voetballer soms een beetje naar zijn hoofd stijgt. Dan is daar zijn vrouw Helena Seger die hem weer even terug naar de realiteit brengt. Want zonder deze vrouw was het misschien wel heel anders gelopen met Zlatan.

Informatie over Helena Seger

  • Naam: Helena Seger
  • Nationaliteit: Zweeds
  • Geboortedatum: 25-08-1970
  • Geboorteplaats: Lindesberg
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Werkte als marketing hoofd bij grote bedrijven als FlyMe en Malaco Leaf
  • Bijzonderheden: Is 10 jaar ouder dan Zlatan Ibrahimovic

Ben jij benieuwd naar de vrouw van Zlatan Ibrahimovic? Bekijk haar foto’s dan snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Zlatan Ibrahimovic de voetballer

Zlatan Ibrahimovic werd geboren op 03-10-1981 in de Zweedse stad Malmö. Ibrahimovic heeft een Bosniakse vader en een Kroatische moeder. In 1996 kwam Zlatan in de jeugdopleiding van Malmö FF terecht. Tijdens het seizoen 1999/2000 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club. In april 2001 maakte Zlatan zijn transfer naar Ajax, bij deze transfer was een bedrag van 7,8 miljoen euro gemoeid. Bij Ajax maakte Zlatan echt naam en trok de aandacht van de gehele internationale top.

Voor welke clubs speelde Zlatan Ibrahimovic?

Op 31 augustus 2004 werd bekend dat Zlatan naar Juventus vertrok. Deze transfer was nog maar het begin van zijn lange succesvolle carrière. Zlatan heeft misschien wel de meest indrukwekkende lijst van clubs achter zijn naam staan. De Zweed kwam namelijk nog uit voor: Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy en nogmaals AC Milan.

Welke prijzen won Zlatan Ibrahimovic?

Zlatan heeft ook een enorm aantal prijzen gewonnen in zijn loopbaan. Zo won hij onder andere 1x de Europa League, 1x de Johan Cruijff Schaal, 1x de KNVB Beker, 1x de UEFA Super Cup en werd hij maar liefst 11x landskampioen met zijn clubs. Ook won de Zweed een enorm aantal individuele prijzen. Maar waarschijnlijk zou Zlatan ook zeggen dat de meeste teamprijzen aan hem te danken zijn.

Wat is de toekomst van Zlatan Ibrahimovic?

Momenteel speelt Zlatan nog voor AC Milan, maar het is zeer de vraag of hij nog lang voor deze club blijft spelen. Over interesse zal de Zweed zich geen zorgen hoeven te maken. Maar het enorme salaris van hem zal wel eens een probleem kunnen worden voor veel van de geïnteresseerde clubs.

Meer weten over Helena Seger?

Kan jij geen genoeg krijgen van Helena Seger? Bekijk dan haar Instagram pagina.

Bekijk nog meer WAGS!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!