Wat weten we van Helene Svedin

Helene is geboren in Zweden op 22 oktober 1976. Als internationaal topmodel heeft ze veel van de wereld gezien. Ze is jarenlang het gezicht geweest van het Zweedse H&M. De blondine heeft voor veel internationale topmerken modellenwerk gedaan. Zo heeft ze onder andere gewerkt voor Giorgio Armani, Guess?, L’Oréal, Schwarzkopf, Land Rover en Nike. Daarnaast heeft ze op de cover gestaan van onder andere GQ, Elle en Woman.

Helene ontmoete Luis Figo in 1996 in Barcelona bij een show van Joaquín Cortés een Spaanse flamingo danser. vijf jaar later trouwde het stel. Inmiddels hebben ze samen drie kinderen, drie dochters. Het gezin woont in Spanje, Madrid maar hebben door de voetballoopbaan ook in Barcelona gewoond. Tussen 2005 en 2009 woonde ze in Milan, Italië aangezien Figo speelde voor Internationale.

Nog meer informatie over de vrouw van Luis Figo

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Zijn in 2001 getrouwd en hebben drie kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Luis Figo

Luis Figo is geboren in Lissabon op 4 november 1972. Hij maakte in 1989 zijn debuut voor Sporting Lissabon. In de zes jaar dat hij er speelde kwam hij 137 keer in actie en scoorde hij 16 keer. Hij maakte een toptransfer naar FC Barcelona waar hij vervolgens vijf jaar speelde. Daar speelde hij 172 wedstrijden en kwam hij tot 30 doelpunten. Hij maakte vervolgens de gevoelige overstap naar de aartsrivaal Real Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad maakte 60 miljoen euro over voor de Portugees. In de vijf jaar die hij daar speelde kwam hij 164 keer in actie en scoorde hij 38 keer. Uiteindelijk maakte hij een transfer naar Italië. Tussen 2005 en 2009 kwam hij 105 keer in actie en vond hij 9 keer het net.

Nog meer foto’s van de vrouw van Luis Figo

Benieuwd naar nog meer foto’s van Véronique Zidane? Bekijk dan eens het Instagram-account van de Zweedse.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.