Hencha Voigt is de vriendin van Serge Aurier

Niet veel WAGS die op wagsandmore.nl staan komen uit Haïti. Hencha Voight echter wel! Ze is onder andere bekend van het TV programma Basketball Girlfriend (2014) en WAGS Miami (2016). Daarnaast speelt ze nu en dan wat rolletjes in series. Hencha heeft daarnaast een eigen beauty-lijn én ze is fitnessinstructrice. Dat ze graag ondernemend is kan je wel stellen.

 

Meer informatie over de vriendin van Serge Aurier

  • Nationaliteit: Haïtiaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: TV Persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Hencha Voigt en Serge Aurier hebben samen een kindje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Serge Aurier speler van Tottenham Hotspur

Tot 2017 speelde Aurier al zijn wedstrijden in de Franse competitie. Vanaf 31 augustus veranderde dat echter. Tottenham Hotspur maakte 25 miljoen euro over aan PSG. Sinds zijn komst bij de club uit Londen heeft hij nog niet helemaal kunnen overtuigen. Hij moet hard werken om een basisplaats te kunnen bemachtigen. Met Tottenham Hotspur wist Aurier nog geen prijzen te pakken. Vooral bij PSG heeft de vleugelverdediger veel prijzen gepakt. Zo werd hij onder andere twee keer landskampioen en won hij drie keer de Franse beker.

 

Meer foto’s van de vriendin van Serge Aurier?

Benieuwd naar meer foto’s van Hencha Voigt? Bekijk dan haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS van Tottenham Hotspur? Check hier het overzicht. Hier vind je bijvoorbeeld de vrouw van Harry Kane, Katie Kane.