Henrita Ruizendaal is de vrouw van Arsenal legende Dennis Bergkamp

In 1993 gaven Henrita Ruizendaal en Arsenal legende Dennis Bergkamp elkaar het ja-woord. Door de voetbalcarriere van Dennis woonde het gezin in Amsterdam, Milaan en in Londen. Dennis speelde namelijk voor Ajax Amsterdam, Internationale en Arsenal. Doordat Dennis bij laatst genoemde club speelde woonde ze bijna 10 jaar lang in Engeland. In totaal kregen Henrita en Dennis vier kinderen. De meest bekende van het stel is dochter Estelle Bergkamp. De schoonzoon van Henrita en Dennis is niemand minder dan Donny van de Beek. In 2019 kregen Donny en Estelle een relatie met elkaar. Benieuwd naar foto’s van Henrita? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Dennis Bergkamp

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Estelle Bergkamp, haar dochter, heeft een relatie met Donny van de Beek

Let op, de tekst gaat verder onder de foto’s.

Dennis Bergkamp speelde bij Ajax, Internationale en Arsenal

Iedereen weet natuurlijk dat Dennis Bergkamp een van de Nederlandse legende’s is. Tussen 1986 en 1993 speelde hij 185 wedstrijden voor Ajax Amsterdam. Hij scoorde maar liefst 103 doelpunten. Hij vertrok daarna voor twee jaar naar Internationale waar hij 52 wedstrijden speelde en 11 keer wist te scoren. Zijn laatste club waar hij speelde was Arsenal. Voor the Gunners speelde hij maar liefst 316 wedstrijden en wist hij 87 keer te scoren. Dennis Bergkamp kreeg vele bijnamen maar zijn meest bekende is toch The Non-flying Dutchman. Deze bijnaam had hij te danken aan het feit dat hij vliegangst had. Tussen 1990 en 2000 speelde Dennis Bergkamp 79 wedstrijden voor het Nederlands elftal en wist hij 37 keer te scoren. Zijn meest bekende doelpunt voor het Nederlands elftal is natuurlijk die uit 1998. In de kwart-finale van het WK in Frankrijk scoorde hij na een meesterlijke assist van Frank de Boer een wereld doelpunt. Wil je hier nog eens van genieten van dit doelpunt met het heerlijke commentaar van Jack van Gelder? Bekijk dan deze YouTube-video.

Nog meer foto’s van de vrouw van Dennis Bergkamp

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Henrita Ruizendaal? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man Dennis. Hij post regelmatig leuke foto’s van hem en z’n vrouw. Bijvoorbeeld van als ze samen op vakantie zijn.

Meer WAGS uit Nederland vind je op de pagina met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek en tevens dochter van Henrita en Dennis.