15 mei de hervatting van de Bundesliga

Vanwege de hervatting van de Bundesliga kunnen we zeer binnenkort weer voetbal kijken met z’n alle! De Duitse Bundesliga zal namelijk op 15 mei hervat worden. Alle spelers en staff leden zullen voor de hervatting getest worden op het corona virus. Ook zullen zij tweemaal per week getest blijven worden zolang het seizoen vordert. Dit is uiteraard heel goed nieuws voor elke voetbalfan en deze wedstrijden zullen ook enorm veel bekijks krijgen op televisie. In het stadion zullen namelijk geen toeschouwers aanwezig zijn, wat geheel begrijpelijk is natuurlijk.

De mooiste Bundesliga WAGS

De hervatting van de Bundesliga is natuurlijk een mooie gelegenheid om de mooiste Bundesliga WAGS nog eens in de spotlights te zetten! We maken er geen wedstrijd van, dus de WAGS zijn in willekeurige volgorde neergezet!

Aline Brum de prachtige vriendin van Javi Martinez

We trappen af met Aline Brum. Zij is de prachtige vriendin van Bayern Munchen speler Javi Martinez. Dit prachtige Spaanse model reist de hele wereld over vanwege haar werk. Op haar Instagram laat ze haar volgers graag zien waar ze allemaal komt. Het Spaanse koppel heeft samen twee kinderen. De twee zijn groot fan van hun vader en kijken graag met hun moeder naar zijn wedstrijden.

Bekijk hier de Instagram pagina van Aline Brum.

Kan jij geen genoeg krijgen van de vriendin van Javi Martinez? Ga dan naar haar eigen profielpagina!

Bekijk de prachtige foto’s van de vriendin van Javi Martinez hier beneden!

Jordyn Huitema is de knappe vriendin van Alphonso Davies

Hieronder zie je Jordyn Huitema, de vriendin van Alphonso Davies. Jordyn Huitema is half Nederlands half Canadees. Net als haar vriend Alphonso Davies voetbalt Jordyn Huitema op hoog niveau. Ze is speelster van Paris Saint-Germain en tevens aanvoerder van het Canadese vrouwenelftal. Dit Canadese stel is inmiddels alweer drie jaar samen en zijn dolgelukkig met elkaar.

Bekijk hier de Instagram pagina van Jordyn Huitema.

Kan jij geen genoeg krijgen van de vriendin van Alphonso Davies? Ga dan naar haar eigen profielpagina!

Bekijk de prachtige foto’s van de vriendin van Alphonso Davies hier beneden!

Anna Lewandowska de knappe Poolse vrouw van Robert Lewandowski

Anna Lewandowska is de vrouw van Robert Lewandowski. Robert Lewandowski is waarschijnlijk de beste spits van de Bundesliga en misschien wel van heel Europa. Dit Poolse stel is al jaren bij elkaar en stapte in 2013 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze een dochtertje gekregen. Anna Lewandowska is fitness instructrice van beroep. Daarnaast is ze ontzettend veel met voeding en gezond eten bezig. Ze heeft dan ook een lichaam om van te smullen. Op haar Instagram pagina deelt ze allerlei lekkere en gezonde recepten!

Bekijk hier de Instagram pagina van Anna Lewandowska.

Kan jij geen genoeg krijgen van de vrouw van Robert Lewandowski? Ga dan naar haar eigen profielpagina!

Bekijk de prachtige foto’s van de vrouw van Robert Lewandowski hier beneden!

Ann-Kathrin Brömmel is de prachtige vrouw van Mario Götze

Ann-Kathrin Brömmel is waarschijnlijk één van de bekendste WAGS uit de Bundesliga. Ze is de prachtige vrouw van Mario Götze. Ann-Kathrin Brömmel is werkzaam als professioneel model en dat zal je niet verbazen na het zien van haar foto’s! In 2018 gaf dit Duitse stel elkaar het jawoord en in 2020 verwachten ze hun eerste kindje.

Bekijk hier de Instagram pagina van Ann-Kathrin Brömmel.

Kan jij geen genoeg krijgen van de vrouw van Mario Götze? Ga dan naar haar eigen profielpagina!

Benieuwd naar deze prachtige WAG? Bekijk de foto’s van de vrouw van Marco Reus dan snel hier beneden!

Scarlett Gartmann is de prachtige vrouw van Marco Reus

De vrouw van Marco Reus is Scarlett Gartmann. Scarlett Gartmann is een professioneel dressuurruiter. Paarden zijn haar grote passie en daar is ze dan ook ontzettend veel mee bezig. Daarnaast is Scarlett enorm sportief en houdt ze haar lichaam graag in perfecte shape. Ze heeft zelfs haar eigen Youtube kanaal waarop ze workouts deelt met haar volgers. Eind 2019 gaven Marco Reus en Scarlett Gartmann elkaar het jawoord. Het stel heeft samen een dochtertje gekregen!

Bekijk hier de Instagram pagina van Scarlett Gartmann.

Kan jij geen genoeg krijgen van de vrouw van Marco Reus? Ga dan naar haar eigen profielpagina!

Benieuwd naar deze prachtige WAG? Bekijk de foto’s van de vrouw van Marco Reus dan snel hier beneden!