Ilaria D’amico de vrouw van Gianluigi Buffon

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Ilaria D’amico presenteert in eigen land een aantal sportprogramma’s

Ilaria is een bekende presentatrice

Ilaria D’amico is de vrouw van Gianluigi Buffon. Deze Italiaanse dame is zelf ook een bekendheid in eigen land. Ilaria heeft uit een vorig huwelijk al een kind. Samen met Buffon kreeg ze in januari 2016 nog een zoon. In 2014 besloten Ilaria en Buffon in het huwelijksbootje te stappen. Ilaria werkte tot 2018 bij Sky Sports in Italië. Ook presenteerde ze verschillende grote live shows.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Italiaanse legende Gianluigi Buffon

Heeft deze legende nog enige uitleg nodig? Absoluut niet, maar wij zetten toch even wat info over hem op een rijtje! Gianluigi Buffon is geboren in Carrara op 28 januari 1978. Dit maakt Buffon tot één van de oudste nog actieve voetballers op hoog niveau. Al in 1984 begon kleine Buffon met voetballen. Na bij een aantal clubs in de jeugd te hebben gespeeld, maakte Buffon in 1995 zijn debuut in het eerst van Parma. Na 6 mooie seizoenen bij deze club vertrok Buffon naar grootmacht Juventus. Niemand had ooit kunnen bedenken hoe goed dit huwelijk uit zou pakken.

Buffon groeide bij Juventus uiteraard uit tot een ware legende. Hij won er alles wat er maar te winnen was. En speelde tot op heden meer dan 500 wedstrijden voor de oude dame.In 2018 kwam er een einde aan het huwelijk bij Juventus. Hij vertrok naar Parijs en ging bij PSG spelen. Dit bleek echter een kortstondig vertrek te zijn. Na één seizoen keerde Buffon namelijk al terug naar zijn ware liefde Juventus. Hij is op dit moment echter geen eerste keeper. Maar met al zijn ervaring voegt Buffon absoluut iets toe aan de prestaties van Juventus.

Wil jij nou nog meer zien van Ilaria D’amico? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl en ontdek nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!