Imane Feger is de prachtige vrouw van Isaac Cuenca

  • Nationaliteit: Nederlands/Marrokaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

Imane is zeer actief op Instagram

Imane Feger is de vrouw van Isaac Cuenca. Deze oud Ajacied mag in zijn handjes wrijven met een vrouw als deze. Het stel heeft elkaar ontmoet in Amsterdam, dit was in de tijd dat Isaac Cuenca verhuurd werd aan Ajax. Imane Feger is een Nederland geboren en heeft ouders van Marokkaanse afkomst. Ze heeft tourisme en sociale hulpverlening gestudeerd. Samen hebben ze een dochtertje gekregen. De vrouw van Isaac Cuenca laat graag op social media zien hoe haar leven eruit ziet. Zo brengt ze veel tijd door met hun dochtertje en ziet ze ook haar vriendinnen graag. Ben jij benieuwd geworden naar de foto’s van de vrouw van Isaac Cuenca? Bekijk ze dan snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Isaac Cuenca

De naam Isaac Cuenca zal vele van jullie bekend in de oren klinken. Deze Spanjaard stond jaren bekend als een groot talent. Deze stempel krijg je nou eenmaal opgeplakt wanneer je uit de opleiding van FC Barcelona komt. Helaas heeft Isaac Cuenca deze hoge verwachtingen nooit kunnen waarmaken. En heeft hij een hele waslijst aan clubs achter zijn naam staan. Op 31 januari 2013 werd Cuenca verhuurd aan Ajax. Vanwege zijn Barcelona geschiedenis hadden veel fans hoge verwachtingen.

Maar ook bij Ajax kwam het er niet uit bij Cuenca en vertrok hij na vijf maanden weer naar Barcelona. Na Ajax heeft Cuenca nog een kleine reis over de wereld gemaakt opzoek naar zijn geluk bij een mooie club. Zo speelde hij onder andere voor: Deportivo, Bursaspor, Granada, Hapoel Beër Sjeva en is hij momenteel te vinden in de Japanse competitie. Hier speelt hij voor Sagan Tosu, waar hij nog een contract tot medio 2022 heeft.

Wil jij nou nog meer zien van Imane Feger? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Jessica Melena is de knappe vrouw van Ciro Immobile. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!