Ines-Sarah is de leuke vriendin van Konrad Laimer

Ines-Sarah is geboren in Oostenrijk maar heeft Afrikaanse roots. Ze is er erg trots op en het staat zelfs in haar bio op Instagram. Wanneer de twee elkaar hebben leren kennen is niet bekend. Wel is bekend dat dit in Oostenrijk is gebeurd. De twee gaan het liefst zo vaak mogelijk op vakantie. Net als veel andere voetbalstellen houden ze erg van reizen. Haar eigen Instagram-account staat op privé. Gelukkig die van haar vriend niet. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan naar beneden.

Extra informatie over de vriendin van Kondrad Laimer

  • Nationaliteit: Oostenrijks
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Ines-Sarah heeft Afrikaanse roots

De tekst gaat verder onder de foto’s

Konrad Laimer speler van RB Leipzig

In 2017 onting de Oostenrijkse club Red Bull Salzburg 7 miljoen euro voor Konrad. De Oostenrijker speelde tussen 2014 en 2017 57 wedstrijden voor de club. Hij werd drie keer landskampioen en won drie keer de beker met de club. Bij RB Leipzig staat de teller inmiddels op meer dan 70 wedstrijden. Zilverwerk wist hij nog niet te winnen met de club. Vanaf 2019 mag hij zich ook international noemen. Hij kwam al meer dan 10 keer in actie voor zijn vaderland.

 

Ines-Sarah op Social Media

Benieuwd naar meer foto’s van de vriendin van Konrad Laimer? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Oostenrijk? Check dan deze pagina. Je vindt hier bijvoorbeeld Shalimar Heppner de vriendin van David Alaba.