Inge Van Der Kroon is de knappe vriendin van Dani de Wit

Inge is al enige tijd bij Dani. Ze was al bij hem toen hij tekende voor Ajax. Het is niet bekend wat voor werk de knappe blondine doet. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat ze nog studeert. Haar Instagram-account staat op privé maar we hebben toch foto’s van haar gevonden. Op het Instagram-account van haar vriend staan gelukkig wel foto’s van haar! Benieuwd naar hoe ze eruit ziet? Scroll dan alvast verder naar beneden. Wist je trouwens dat het stel nog steeds in Amsterdam woont ondanks dat Dani de Wit nu speler is van AZ Alkmaar?

Nog meer informatie over de vriendin van Dani de Wit

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Dani de Wit is speler van AZ Alkmaar

De middenvelder uit Hoorn heeft in de zomer van 2019 besloten Ajax na vele jaren te verlaten. De reden was dat hij meer speelminuten wilde maken. De club uit Alkmaar maakte 2 miljoen euro over aan de Amsterdammers. Bij Ajax won hij al vele prijzen waaronder de KNVB Beker, Johan Cruijff schaal en de Eredivisie. Hij speelde maar 5 officiële wedstrijden voor het eerste van Ajax. Voor Jong Ajax speelde hij 56 wedstrijden. Bij AZ Alkmaar heeft hij zich snel in de basis gespeeld. In seizoen 2019/2020 heeft hij al meer dan 15 officiële wedstrijden gespeeld.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Dani de Wit

Kan je geen genoeg krijgen van de Inge van der Kroon? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Janna Verhorst de vriendin van Thomas Ouwejan.