Ingrid Betancor is de vrouw van Ibai Gomez

De vrouw van Ibai Gomez is Ingrid Betancor. Dit Spaanse koppel woont samen in Bilbao. In deze mooie stad speelt Ibai Gomez voor Athletic Club Bilbao. Ibai Gomez en zijn vrouw Ingrid Betancor zijn al ontzettend lang bij elkaar. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Aiala en zoon Marko. In 2016 stapte Ibai en Ingrid in het huwelijksbootje. Samen met hun gezin trekken ze er vaak op uit, om bijvoorbeeld heerlijk samen naar het strand te gaan. Uiteraard nemen ze hun geliefde hond dan ook mee.

Meer informatie over Ingrid Betancor

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Influencer
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen Youtube kanaal

De vrouw van Ibai Gomez is veel met social media bezig. Zo heeft ze haar eigen Youtube kanaal waarop ze tips geeft hoe gezond te leven. Je vind er allerlei lekkere recepten, maar kan je er ook terecht voor mode en make-up tips. Ook op Instagram is Ingrid Betancor zeer actief, zo telt haar pagina ruim 60.000 volgers.

Benieuwd naar de prachtige vrouw van Ibai Gomez? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De Spaanse voetballer Ibai Gomez

Ibai Gomez werd geboren op 11 november 1989 in het Spaanse Bilbao. Hij begon zijn voetbalcarrière bij het kleine Santutxu. Maar al na één seizoen maakte hij de overstap naar Sestao, deze kwam destijds uit op het tweede niveau van Spanje. Op 4 juni 2010 tekende Ibai Gomez een contract bij de grootste club uit zijn geboortestad. We hebben het dan natuurlijk over Athletic Club Bilbao. Op 17 oktober 2010 maakte Ibai Gomez zijn debuut op het hoogste niveau van Spanje. Dit was in de wedstrijd tegen Real Zaragoza. Tijdens het seizoen 2011/2012 beleefde Ibai Gomez zijn hoogtepunt, door de finale van de Europa League te halen. Deze ging helaas met 3-0 verloren tegen Atletico Madrid.

In 2016 vertrok Ibai Gomez uit zijn geboortestad en tekende een contact bij Deportivo Alavés. Voor deze club zou het uiteindelijk 81 keer in actie komen en wist daarin 15 keer te scoren. Sinds januari 2019 staat Ibai Gomez weer onder contract bij Athletic Club Bilbao en heeft hij een contract tot juni van 2022.

Wil jij nou nog meer zien van Ingrid Betancor? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Naomi Pattiwael voetbalster van PSV en vriendin van Joël Piroe. Bekijk haar snel op de volgende pagina!