Ingrid Gaixas de knappe brunette van FC Barcelona speler Carles Alena

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Ingrid Gaixas en haar vriend Carles Alena zijn inmiddels 5 jaar samen

Carles Alena en Ingrid Gaixas zijn 5 jaar bij elkaar

Ingrid Gaixas is de prachtige vriendin van FC Barcelona speler Carles Alena. Deze prachtige brunette is de jeugdliefde van Carles Alena. Het stel verwacht in 2020 hun eerste kindje. Op dit moment is hun hond Grey nog hun enige kind.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Carles Alena het grote talent van FC Barcelona

Carles Alena is geboren in Mataro op 5 januari 1998. Op achtjarige leeftijd kwam Carles Alena in de jeugdopleiding van FC Barcelona. Hij doorliep alle jeugdelftallen van de club. Hij werd in het seizoen 2015/2016 zelfs topscorer van zijn team in de UEFA Youth League. In februari 2016 was Carles voor het eerst deel van de eerste selectie van Barcelona, maar kwam deze wedstrijd niet in actie. Op 25 oktober 2016 maakte Carles uiteindelijk zijn debuut in het eerste elftal. Op 30 november 2016 debuteerde Carles tegen Hércules CF (1-1) in de Copa del Rey. Hij was basisspeler en scoorde het enige doelpunt van Barça. Op 2 december 2018 viel Aleñá in voor Arturo Vidal tegen Villarreal. Hij scoorde hier zijn eerste officiële doelpunt voor FC Barcelona, met een assist van Lionel Messi.

Wil jij nou nog meer zien van Alex? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van de collega van Carles Alena misschien wel wat voor je!