Irene Gonzalez Toboso de vriendin van Mateo Musacchio

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en cosmetisch chirurg
  • Bijzonderheden: Kreeg eind 2018 een tweeling

Irene is werkzaam als cosmetisch chirurg

Irene Gonzalez Toboso is de vriendin van Mateo Musacchio. Dit Argentijnse stel is woonachtig in het Italiaanse Milaan. Hier speelt Mateo Musacchio voor AC Milan. Irene vindt het leven in Milaan prachtig. Ze is model en is daarom enorm met mode bezig, en is welke stad zit je dan beter dan in Milaan. Naar haar modellenwerk is Irene werkzaam als Irene cosmetisch chirurg. Eind 2018 werd die Argentijnse koppel de ouders van een tweeling. De vriendin van Mateo Musacchio is behoorlijk actief op social media. Haar Instagram pagina telt bijna 75.000 volgers.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Argentijns voetballer Mateo Musacchio

Mateo Musacchio is een Argentijnse voetballer die werd geboren in Rosario op 26 augustus 1990. Zijn jeugdopleiding doorliep hij bij het beroemde River Plate. In het seizoen 2006/2007 maakte Mateo zijn debuut voor het eerste elftal van River Plate, hij was op dat moment pas 16 jaar oud. In augustus van 2009 maakte Mateo de grote oversteek naar Europa. Hij tekende een contract bij Villareal en ging in het tweede team van de club spelen. Vanaf de tweede seizoenshelft van 2009/2010 werd Mateo bij het eerste elftal gehaald. Er zouden nog vele seizoenen volgens voor de Spaanse club. Mateo kwam dan ook bijna tot 200 wedstrijden voor Villareal.

In juli van 2017 verruilde Mateo Villareal voor het Italiaanse AC Milan. De Italianen betaalde een behoorlijk bedrag voor de Argentijn, namelijk 18 miljoen euro. Voor AC Milan heeft Mateo er inmiddels al meer dan 60 wedstrijden opzitten.

Wil jij nou nog meer zien van Irene Gonzalez Toboso? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Laura Benschop de prachtige vriendin van Davy Klaassen. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!