Iria Otero de prachtige vrouw van Diego Lopez

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Iria Otero en Diego Lopez hebben samen 3 kinderen

Iria en Diego zijn de trotse ouders van hun 3 kinderen

Iria Otero is de prachtige vrouw van Diego Lopez. Dit Spaanse stel is dolgelukkig samen met hun drie kinderen. Wanneer je de foto’s op Iria haar Instagram bekijkt dan spat het geluk van haar af. Samen met haar kinderen bezoekt ze regelmatig wedstrijden van haar man. Wat voor werk Iria doet is helaas onbekend. Scroll snel naar beneden en bekijk de foto’s van deze prachtige WAG!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De ervaren Diego Lopez

Diego Lopez loopt al eventjes mee in de voetbalwereld. Deze op 3 november 1981 geboren Spaanse doelman is al sinds 2000 actief in het senioren voetbal. Daarin begon hij bij het grote Real Madrid. Een groot succes was zijn eerste periode bij Real Madrid niet. Hij vertrok dan ook naar Villareal. Daar heeft Diego ontzettend lang voor gespeeld met meer dan 170 wedstrijden. Met een korte tussenstop bij Sevilla kwam Diego weer terug bij Real Madrid. Deze tweede periode was succesvoller dan de eerste.

En zodoende speelde Diego 52 wedstrijden in het maagdelijk wit van Real. Toch werd er helaas voor Diego een nieuwe doelman aangetrokken en besloot hij te vertrekken. Hij zocht zijn geluk in Italië bij AC Milan. Maar na een dienstverband van drie jaar besloot hij weer terug te keren naar zijn geboorteland. Op dit moment is hij actief bij Espanyol.

Wil jij nou nog meer zien van Iria Otero? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!