Isabel Ramos de knappe vrouw van Nacho Monreal

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Isabel Ramos en Nacho Monreal hebben samen een dochtertje

Isabel is werkzaam als model

Isabel Ramos is de vrouw van Spanjaard Nacho Monreal. Deze Spaanse schoonheid is werkzaam als model. Isabel Ramos de vrouw van Nacho Monreal stond in de tijd dat Nacho bij Arsenal speelde bekend als een echte sfeermaker op feestjes. Dit Spaanse koppel heeft samen een dochtertje. Momenteel is het stel woonachtig in San Sebastian, de stad waar Nacho Monreal op dit moment voetbalt.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De Spaanse verdediger Nacho Monreal

Nacho Monreal kwam ter wereld in Pamplona op 26 februari 1986. Nacho begon op jonge leeftijd al met voetballen en bleek al vroeg over veel talent te beschikken. Hij is begonnen in de jeugd van CA Osasuna. Bij deze club heeft hij maar liefst van 2006 tot 2011 in het eerste gespeeld, en kwam daarin tot 127 optredens voor de club. Uiteindelijk besloot Nacho Monreal te vertrekken naar Malaga. Zijn verblijf hier duurde twee jaar.

Nacho Monreal en Arsenal

Bij Arsenal werd Nacho Monreal echt bekend bij het grote publiek. Toen Nacho hier in 2013 arriveerde verkeerde de club nog in betere sportieve staat dan het nu doet. Arsenal is ook de club waar Nacho het langst onder contract heeft gestaan. Hij besloot echter in 2019, na 187 wedstrijden voor de club te hebben gespeeld Arsenal te verlaten. Sinds augustus 2019 speelt Nacho Monreal in San Sebastian voor Real Sociedad.

Wil jij nou nog meer zien van Isabel Ramos? Ga dan snel naar de Instagram van Nacho Monreal voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!