Isabell Stromberg is de mooie vriendin van Kristoffer Peterson

Het Zweedse stel woont al enige tijd in Nederland. Dat komt omdat Kristoffer bij verschillende Nederlandse clubs heeft gespeeld. Isabell en haar gezin wonen op dit moment nog in Utrecht omdat haar man bij FC Utrecht speelt. In de zomer van 2020 zullen ze echter naar Engeland verhuizen omdat Peterson voor Swansea gaat spelen. Het liefst gaat Isabell met de kinderen en haar vriend naar het strand. Op haar Instagram zijn veel foto’s van haar en haar gezin te zien. Of ze naast het opvoeden van haar kinderen nog een baan heeft is niet bekend. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Kristoffer Peterson

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee zoontjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Kristoffer Peterson is verhuurt aan FC Utrecht

Kristoffer Peterson heeft in Nederland bij veel verschillende clubs gespeeld. Zo kwam hij ook al uit voor Heracles Almelo en Roda JC. Bij Heracles Almelo speelde hij de meeste wedstrijden namelijk 80. 2 augustus 2019 nam het Engelse Swansea hem over van Heracles Almelo die 550.000 euro voor hem betaalde. Hij werd echter meteen voor een jaar verhuurd aan FC Utrecht. Bij FC-Utrecht komt de Zweedse aanvaller echter ook niet veel aan spelen toe. Of hij nog veel minuten in het seizoen 2019-2020 gaat maken is maar de vraag.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Kristoffer Peterson

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Isabell Stromberg? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.