Isabelle Matuidi de prachtige vrouw van Blaise Matuidi

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Ondernemer
  • Bijzonderheden: Isabelle Matuidi en Blaise Matuidi zijn in 2017 in het huwelijksbootje gestapt

Isabelle en Blaise zijn in 2017 getrouwd

Isabelle Malice is de vrouw Blaise Matuidi. Het stel heeft elkaar al op jonge leeftijd ontmoet in hun woonplaats Troyes. Blaise speelde op dat moment voor de club uit die stad. Al snel na hun eerste ontmoeting zijn ze begonnen met daten en zijn sindsdien onafscheidelijk. Het stel heeft drie kinderen, dochters Mylian en Naelle, en zoon Eden. In 2016 vroeg Blaise Isabelle ten huwelijk waarna ze uiteindelijk in 2017 zijn getrouwd. Wat de vrouw van Blaise Matuidi in het dagelijks leven doet is niet veel over bekend. Ze is wel laatst geslaagd voor haar patissier opleiding. Dus wie weet gaat ze die richting op.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Over de voetballer Blaise Matuidi

Blaise Matuidi is geboren in Toulouse op 9 april 1987. Hij is van Frans-Angolese afkomst. Matuidi zijn doorbraak kwam bij Troyes AC in de Franse competitie. Deze club is de laatste jaren afwisselend actief op het eerst of tweede niveau van Frankrijk. Via Saint-Etienne kwam de verdedigend middenvelder uiteindelijk in 2011 bij PSG terecht. Dit was in de jaren van de wederopstanding van de club uit Parijs. Blaise speelde hier met spelers als Thiago Motta en Edison Cavani.

In augustus 2017 tekende Blaise een contract tot medio 2020 bij Juventus, dat circa €20.000.000,- voor hem betaalde aan Paris Saint-Germain. Dat kreeg daarbij tot €10.500.000,- extra in het vooruitzicht aan eventuele bonussen. Matuidi debuteerde in 2010 in het Frans voetbalelftal.

Wil jij nou nog meer zien van de vrouw van Blaise Matuidi? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Bekijk nu de de WAG van de collega van Blaise Matuidi!