Wat weten we van Ivone Viana

Helaas maakt Ivone Viana zelf geen gebruik van Social Media zoals Instagram of Facebook. Ze blijft het liefste buiten de spotlights. Gelukkig hebben we wel een aantal foto’s gevonden op het Instagram-account van haar man. We weten niet heel veel van de Portugese, wat we wel weten is dat ze in 2008 met Raul is getrouwd en dat ze een dochtertje hebben. Net als haar man houdt ze erg van tatoeages, op de foto’s is goed te zien dat ze er heel wat heeft. Het stel heeft samen in Engeland en Turkije gewoond, dit omdat Raul speelde bij Liverpool, Chelsea en het Turkse Fenerbahçe. Op dit moment wonen ze met het gezin in Portugal.

Nog meer informatie over de vrouw van Raul Meireles

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Het stel is in 2008 getrouwd en hebben samen een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Raul Meireles

17 maart 1983 is Raul geboren in Porto, Portugal. De tweebenige middenvelder begon zijn loopbaan bij CD Aves in 2001. Vervolgens speelde hij voor Boavista en daarna Porto. Tussen 2004 en 2010 speelde hij maar liefst 138 wedstrijden voor Porto. Liverpool betaalde 13 miljoen euro voor hem, die hem in 2010 aantrok. Een jaar later vertrok hij al naar Chelsea die hem voor 13,5 miljoen euro kocht. Ook bij Chelsea speelde de Portugees maar één seizoen. Hij vertrok in 2012 voor zes jaar naar de Turkse competitie. Hij kwam daar uit voor Fenerbahçe. In de vier jaar dat hij daar speelde kwam hij 74 keer in actie. In 2016 werd zijn contract niet verlengt en vond hij tevens geen nieuwe club meer.

Nog meer foto’s van de vrouw van Raul Meireles

Helaas heeft Ivone zelf geen Instagram-account. Gelukkig heeft Raul dat wel en post hij zo nu en dan een foto van zijn vrouw. Bekijk zijn Instagram-account voor meer foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.