Izabel Goulart is de knappe vriendin van Kevin Trapp

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft sinds 2015 een relatie met Kevin Trapp

Is een Braziliaans supermodel

Izabel Goulart is de vriendin van Kevin Trapp. Izabel Goulart is een wereldberoemd model, ze is geboren in de Braziliaanse stad Sao Paulo. Van 2005 tot 2008 maakte ze deel uit van de beroemde Victoria’s Secret Angels. Daarnaast stond ze model voor alle grote merken der aarde. Sinds 2015 heeft ze een relatie met Duitse doelman Kevin Trapp. Bekijk snel de prachtige foto’s van deze WAG!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Duitse doelman Kevin Trapp

Kevin Trapp werd geboren in het Duitse Merzig op 8 juli 1990. In 2005 belandde Trapp in de jeugdopleiding van FC Kaiserslautern. Op 9 augustus 2008 debuteerde Trapp in het eerste van de club. In 2012 vertrok hij naar het eveneens Duitse Eintracht Frankfurt. In het seizoen 2012/2013 debuteerde Trapp in de Europa League met Eintracht Frankfurt. Trapp speelde erg sterk in Duitsland en trok hierdoor de aandacht van Paris Saint-Germain. Dat nam hem in 2015 over voor een bedrag van 9 miljoen euro.

Tijdens zijn eerste seizoen bij Psg was Trapp eerste doelman, in zowel de competitie als de Champions League. In het daarop volgende seizoen verkoos de trainer Alphonse Aréola boven Trapp. En toen ook nog eens Gianluigi Buffon werd aangetrokken door Psg, werd besloten om Trapp te verhuren aan zijn oude club Eintracht Frankfurt. De Duitsers namen hem na één seizoen huren definitief over van Psg voor een bedrag van 7 miljoen euro.

Wil jij nou nog meer zien van Izabel Goulart? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Virgil van Dijk voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!