Izabel Kovacic is de knappe vrouw van Mateo Kovacic

  • Nationaliteit: Kroatisch
  • Kleur haar: Donkerblond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en eigenaar van webshop
  • Bijzonderheden: Mateo en Izabel zijn in 2017 met elkaar getrouwd

Wie is Izabel Kovacic?

De vrouw van Mateo Kovačić is model van beroep. Voor haar beroep vliegt ze voornamelijk naar bestemmingen binnen Europa. Daarnaast heeft ze een eigen webshop genaamd Lunilou. Deze webshop is gericht op hippe baby- en kinderkleding. In haar vrije tijd gaat de Kroatische graag met vriendinnen shoppen. Ook met haar man Mateo gaat ze er graag op uit. Shoppen en uiteten doet het stel graag.

De foto’s gaan verder onder de tekst

Mateo Kovacic speler van Chelsea

Nadat Mateo Kovacic veel goede wedstrijden had gespeeld bij Internationale verdiende hij een transfer naar De Koninklijke. Voor een bedrag van 38 miljoen euro werd de middenvelder naar Madrid gehaald. In zijn tijd bij Real Madrid won hij drie keer de Champions League. Tevens won hij de La Liga. Echter kwam hij steeds minder aan spelen toe waardoor hij werd verhuurd aan Chelsea. Later werd hij overgenomen door Chelsea voor 45 miljoen euro. Met Chelsea won hij o.a. de UEFA Cup.

Izabel Kovacic op Social Media

Wil je meer foto’s zien van de vrouw van Mateo Kovacic? Check dan haar Instagram-account

Benieuwd naar andere WAGS uit Kroatië? Denk bijvoorbeeld aan de vrouw van Luka Modric, Vanja Bosnic. Een overzicht van Kroatische WAGS vind je hier.