Jamie Codrington is de mooie vriendin van Derrick Luckassen

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Is al een aantal jaren samen met Derrick Luckassen

Blijft het liefst uit de spotlights

Jamie Codrington is de vriendin van Derrick Luckassen. Dit Nederlandse stel is al een aantal jaar bij elkaar. Hoelang precies dat weten we niet, het stel houdt hun privé leven namelijk het liefst uit de spotlights. Tegenwoordig wonen Derrick en Jamie samen in België, in Brussel om precies te zijn. Derrick Luckassen wordt namelijk sinds augustus 2019 verhuurd aan Anderlecht. Hij staat nog tot 2022 onder contract bij Psv, maar wie weet lichten de Belgen de optie tot koop en nemen ze hem definitief over. Bekijk nu snel de foto’s van de vriendin van Derrick Luckassen!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Nederlands verdediger Derrick Luckassen

Derrick Luckassen werd geboren in Amsterdam op 3 juli 1995. Derrick genoot zijn jeugdopleiding deels bij AZ Alkmaar. Bij deze club maakte hij op 30 augustus 2014 zijn debuut in het eerste elftal. In het seizoen 2015/2016 maakte Luckassen zijn debuut in de Europa League. Het goede spel van Luckassen bleef niet onopgemerkt en trok de aandacht van Psv. Deze club nam hem dan ook over van AZ Alkmaar.

Op 1 juli 2017 tekende Luckassen een contract tot medio 2022 bij de Eindhovenaren. Helaas heeft Luckassen nooit een echte vaste basisplaats kunnen afdwingen bij Psv en werd hij al na één seizoen verhuurd aan het Duitse Hertha BSC. Bij terugkeer uit Duitsland bleek dat Luckassen geen perspectief had op veel speeltijd. Hierop werd besloten hem te verhuren aan het Belgische Anderlecht. Deze club heeft ook een optie tot koop afgedwongen.

Wil jij nou nog meer zien van Jamie Codrington? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!