Informatie over de vriendin van Quincy Promes

  • Nationaliteit: Surinaams
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Jamie en Quincy Promes hebben samen drie kinderen, twee meisjes en een jongen

Wat weten we nog meer over Jamie

De vriendin van Quincy Promes, Jamie blijft graag uit de spotlights. Er is geen Instagram of Facebook-account van Jamie te vinden. Daarnaast laat Quincy Promes zelf ook niet veel los over zijn vriendin. Gelukkig heeft Quincy een aantal foto’s van zijn vriendin op Instagram staan. Het is wel bekend dat Jamie en Quincy samen drie kinderen hebben namelijk twee dochters en een zoon. Daarnaast weten we ook dat Jamie net als haar vriend Surinaamse roots heeft. Het gezin Promes heeft al veel van de wereld gezien. Dat komt natuurlijk door de voetbalcarrière van Quincy. Zo hebben ze al in Moskou, Rusland gewoond aangezien hij voor Spartak Moskou speelde. Ze ook een jaartje in Sevilla, Spanje gewoond omdat hij speelde voor Sevilla FC. Op dit moment woont het gezin weer in Amsterdam.

Quincy Promes speler van Ajax Amsterdam

In de zomer van 2019 maakte Quincy Promes de overstap van Sevilla naar Ajax en daarmee is Promes weer terug op zijn oude nest. Van 2002 tot 2008 speelde Promes namelijk al voor Ajax. Promes was in die tijd een lastige jongen en mocht daarom in 2008 vertrekken bij Ajax. Ajax heeft in de zomer van 2019 15,7 miljoen euro voor de aanvaller betaalt en er werd door de media meteen al getwijfeld of hij dit waard zo zijn. De eerste paar weken kwam Promes niet aan spelen toe maar nu is gebleken dat hij een vaste waarde in het team zal blijven door de vele goals die hij al heeft gemaakt.

De in 1992 geboren linksbuiten heeft in zijn loopbaan al behoorlijk wat prijzen gepakt. Hij werd onder andere landskampioen van Rusland met Spartak Moskou. Tevens werd hij in 2017 uitgeroepen tot speler van het jaar in Rusland. Sinds 2014 is Quincy Promes ook international. Hij kwam al meer dan 40 keer in actie voor Nederland en wist ook al een aantal keer te scoren. Hij kan het binnen het team vooral goed vinden met Memphis Depay.

 

Vriendin van Quincy Promes kreeg klappen

In 2018 kwam Johan Derksen tijdens Voetbal International met het nieuws naar buiten dat Quincy Promes was opgepakt op Ibiza. Hij zou tijdens het uitgaan samen met zijn vrienden ruzie hebben gekregen met een andere groep. Tevens werd gezegd dat ook de vriendin van Quincy Promes klappen zou hebben gehad. Volgens Derksen waren er meerdere getuigen geweest die zagen dat Quincy gearresteerd werd. Of het allemaal waar is zullen we nooit 100 procent weten. Het kan natuurlijk ook een publiciteitsstunt zijn geweest van Derksen om meer kijkers te krijgen.

Mis niets over de vriendin van Quincy Promes

Als je niets wil missen over Jamie kan je het beste regelmatig deze pagina in de gaten houden. Deze wordt namelijk regelmatig voorzien van nieuwe updates. Zodra Quincy een foto plaatst op zijn Instagram-account van zijn Jamie komt deze natuurlijk ook hier te staan.

Nog meer WAGS op Wags And More

Ben je benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt. Je kan natuurlijk ook de zoekfunctie boven in het menu gebruiken!