Jana Wellenhofer is de mooie vriendin van Christian Früchtl

De Duitse Jana heeft al enige tijd een relatie met de doelman van Bayern München. Het koppel is al bij elkaar sinds hun jeugd. Ze studeert op dit moment in München film en media. Ze post voor haar 8.000 volgers op Instagram regelmatig foto’s van vakanties naar Italië en Spanje. Ook gaat ze graag naar de Allianz Arena om de club van haar vriend te zien spelen. Tevens besteed ze haar vrije tijd graag aan koken.

Meer informatie over de vriendin van Christian Früchtl

  • Nationaliteit:Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Jana studeert Film & Media

De tekst vervolgt onder de foto’s

Christian Früchtl speler van Bayern München

Is Christian de gene die het stokje straks gaat overnemen van Manuel Neuer? De keeper uit 2000 heeft in zijn tijd bij Bayern München al heel wat prijzen weten te pakken zonder dat hij daar voor heeft gespeeld. Als derde keeper achter Ulreich en Neuer werd hij al twee keer landskampioen en won hij een keer de Duitse beker. Hij speelde wel al bijna 60 wedstrijden voor Bayern München twee om daar ervaring op te doen. Voor Duitsland onder 19 mocht hij pas twee keer uitkomen.

 

Jana Wellenhofer op Social Media

Benieuwd naar meer foto’s en info van de vriendin van Christian Früchtl? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar andere WAGS uit Duitsland? Check dan hier het overzicht met Duitse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld vrouw van Sven Ulreich, Lisa Ulreich.